Pasaulē

"Nobiedēsim Krieviju ar rēķiniem": poļi vīlušies par amerikāņu tanku piegādi

© Sputnik / Sergey MelkonovОсновной боевой танк США M1A2 Abrams на международных учениях Summer Shield XIV
Основной боевой танк США M1A2 Abrams на международных учениях Summer Shield XIV - Sputnik Latvija, 1920, 29.01.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Poļu izdevuma lasītāji par amerikāņu tanku piegādēm stāsta: mēs biedēsim Krieviju ar rēķiniem par tiem.
RĪGA, 29. janvāris — Sputnik. Poļu izdevuma "Interia" lasītāji komentēja ASV Pārstāvju palātas locekļu ieteikumu paātrināt tanku M1A2 Abrams nodošanu Polijai, ņemot vērā situācijas saasināšanos ap Ukrainu, vēsta RIA Novosti.
Daudziem radies iespaids, ka bruņojuma iepirkumi ne tikai nelīdzēs nopietnā konfliktā ar Krieviju, bet arī liks Varšavai ciest zaudējumus.
Самоходная гаубица 2С3 Акация во время практических занятий для офицерского состава сухопутных и береговых войск Северного флота РФ на полигоне Шары в Мурманской области - Sputnik Latvija, 1920, 19.10.2021
Viedoklis
NATO "dzelzs vilkus" Baltkrievija sagaida ar "Akācijām"
"Talibiem jūs par baltu velti atstājāt pilnus angārus tehnikas, bet Polijai iesakāt paātrināt pārdošanas procesu, bet austrumu flangam draud reālas briesmas," bija sašutis lasītājs ar lietotājvārdu Gdzie Logika.
"Viņus interesē nevis Krievijas savaldīšana, bet gan amerikāņu kompāniju peļņa un darbs amerikāņiem,t tas arī viss!" uzskata Me.
"Mēs nopirksim "Abrams", bet pēc tam pirksim tiem vajadzīgo munīciju, jo poļu lādiņi tiem neder, tātad vajadzēs maksāt un maksāt," sūdzējās Ptyś.
"Bet vai tanki atbilst emisiju normām? Ja ne, ES piespriedīs mums vēl vienu sodu. Karam jābūt ekoloģiskam!" ironizēja XD.
Polijas karavīri - Sputnik Latvija, 1920, 09.10.2021
Viedoklis
"Lēmums pieņemts". Kurp NATO pārvietos jauno tanku pulku
"Un ar ko mēs biedēsim Krieviju, ar rēķiniem par tankiem? Mēs atkal kaut ko nopirksim, bet nesaņemsim. Pat ja arī saņemsim, vēl nav zināms, vai tāds manevrs Krieviju savaldīs vai izprovocēs. Drīzāk gan otrs variants. Par pirkumiem vajadzēja domāt agrāk, kad bija runa par Bruņoto spēku skaita pieaugumu," rezumēja lasītāji.
Pēdējos mēnešus Rietumu mediji aizvien biežāk klāsta, ka Krievija gatavojot "uzbrukumu" Ukrainai. Maskava tamlīdzīgas izdomas ne vienu vien reizi atspēkojusi. Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs norādīja, ka valsts bruņotie spēki pārvietojas valsts teritorijā – tas nevienu neapdraud, un tam nevajadzētu nevienu satraukt.
Rakstu pilnā apjomā pārtulkoja un pārpublicēja vietne InoSMI.
Американские военные готовят танки Абрамс к разгрузке на железнодорожной станции в Литве - Sputnik Latvija, 1920, 01.10.2021
Viedoklis
Eiropā ož pēc pulvera: kāpēc Polijai vajadzīgi 250 tanki Abrams pie Baltkrievijas robežas
Ziņu lente
0