Daugavpilī likvidēta neliela marihuānas siltumnīca

CC0 / pixabay / 7raysmarketing / Marihuāna
Marihuāna - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kādā no Daugavpils garāžu kooperatīviem tika atklāta siltumnīca marihuānas audzēšanai – policija konfiscēja 32 kaņepju krūmus.

RĪGA, 11. janvāris — Sputnik. Pirms dažām dienām Latgales reģionālās policijas pārvaldes darbinieki likvidēja marihuānas siltumnīcu, kura tika iekārtota kādā no Daugavpils garāžu kooperatīviem.

Par to Policijas pārvalde paziņoja Facebook lapā.

"Daugavpilī likvidēta marihuānas siltumnīca," teikts policijas paziņojumā.

Kā tiek stāstīts policijas pārvaldes paziņojumā, 8. janvārī policijas darbinieki un viņu kolēģi-kinologi no VID Muitas pārvaldes, kuri paķēruši līdzi uzdevuma veikšanai dienesta suni, bez iepriekšēja brīdinājuma ar kratīšanu ieradās kādā no garāžu boksiem, kur, saskaņā ar izmeklēšanas informāciju, varēja atrasties kaņepju audzētava.

Kratīšanas laikā, kura tika veikta garāža, kārtības sargi atklāja pagraba istabu, kur tika iekārtota speciāla siltumnīca ar lampām un cita veida aprīkojumu.

Медицинская марихуана - Sputnik Latvija
Kalifornijā legalizēja marihuānu

No audzētavas tika konfiscēti 32 marihuānas stādi.

Tika aizturēts viņu iespējamais saimnieks — 1969. gadā dzimis vīrietis. Aizdomās turamais iepriekš jau bija nonācis policijas redzeslokā, tostarp, saistībā ar narkotiskajām vielām.

Konfiscētie kaņepju krūmi nosūtīti uz ekspertīzi, kura parādīs, vai augi satur narkotiskas vielas, un kāds ir to daudzums.

Izmeklēšana turpinās, savukārt aizturētajam vīrietim draud kriminālā atbildība atbilstoši Krimināllikuma 256. panta 1. daļai — nelikumīga narkotiku saturošu augu audzēšana. Par šo noziegumu paredzēts naudas sods vai arī brīvības atņemšana līdz diviem gadiem.    

Ziņu lente
0