Viedoklis

Hilarijai Klintonei diagnosticēta bīstama slimība

© SputnikMihails Šeinkmans. Foto no arhīva
Mihails Šeinkmans. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ne vienu reizi vien ir novērota visai dīvaina Hilarijas Klintones uzvedība. Viņa ir "rējusi" – kā viņai pašai šķita, tobrīd viņa atdarināja republikāņus. Šķietami teātrāli raustījusies konvulsijās. Iespējams, to visu var izskaidrot ar nogurumu un stresu. Tomēr galveno simptomu slēpt neizdodas.

RĪGA, 21. augusts — Sputnik. Mihails Šeinkmans. Pie viņiem tā varētu kļūt par "ārstu problēmu", nevis vēlētāju izvēli. Noskaidrojies, ka nepietiek Hilariju Klintoni ievēlēt par prezidenti, vispirms viņu nekaitētu izārstēt. Mediji aizgūtnēm vēsta par to, kas rakstīts bijušās valsts sekretāres slimību vēsturē, un šokā ķeras pie galvas. Pie viņas galvas. Tur iekšā esot demence.

Сторонники кандидата в президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон - Sputnik Latvija
Hakeris publicējis Klintones sabiedroto tālruņu numurus, paroles un dokumentus
Iegūta vājprātība, izziņas spējas samazināšanās līdz ar iepriekš iegūto zināšanu un iemaņu zudumu. "Paciente vēršas atkārtoti, kad konstatētas komplikācijas pēc smadzeņu satricinājuma, kas noticis 2012. gada decembra sākumā. Viņai kļuvuši biežāki atmiņas zudumi, nekontrolējami krampji, apziņas aptumsumi. Pacientei jau diagnosticētas "sarežģītas daļējās lēkmes," — telekanāls Fox News citēja fragmentu no slimību vēstures, kas piederot Klintonei.

Lai arī ieraksts izdarīts jau pirms diviem gadiem, taču arī tagad daudziem šķiet, ka simptomi atbilst. Tādā situācijā jādodas nevis uz Balto, bet gan uz "trako namu", — ar savu tālredzību lepojas demokrātu kandidātes pretinieki. Viņi tūlīt esot norādījuši uz viņas vājo vietu. Arī šajā informācijas noplūdē saskatāmi konkurentu niķi, kaut vai tāpēc, ka tā nav oriģinālā slimības vēsture, bet gan neviena neapliecināts fragments. Jāpiebilst, ka tas arī pārāk aizdomīgi apstiprina baumas. Tomēr ir labi zināms, ka 2012. gadā Hilarija pēc spēcīgas saindēšanās zaudējusi samaņu un krītot sasitusi galvu.

Кандидат в президенты США Дональд Трамп. - Sputnik Latvija
Tramps nosaucis Obamu par ISIS dibinātāju
Šajā gadījumā komplikācijas varēja arī neparādīties, taču simptomus piemānīt neizdosies. Atmiņas traucējumi. Pavasarī viņa pavēstīja, ka ASV Lībijā nav zaudējušas nevienu cilvēku, lai gan tikai kaujinieku uzbrukums vēstniecībai prasīja četru cilvēku dzīvības. Kritikas traucējumi un nespēja sastādīt reālus plānus. Nu, šajā ziņā pasliktināšanās redzama gandrīz vai ik dienas. Nesen atskanēja solījums radīt trīskārt vairāk darba vietu nekā Tramps spētu. Konstruktīvās darbības traucējumi. Šis simptoms, starp citu, bija novērojams jau darbā Valsts departamentā. Spriežot pēc tieksmēm, nekas nav mainījies. Personības izmaiņas. Reiz viņa apliecināja, ka nesvīstot, jo viņa esot garāžā samontēts robots. Par šo joku neviens pat nepasmaidīja.

Pie tam ne vienu reizi vien ir novērota visai dīvaina Hilarijas Klintones uzvedība. Viņa ir "rējusi" — kā viņai pašai šķita, tobrīd viņa atdarināja republikāņus. It kā tas notika piemērotā brīdī, taču daudz ilgāk nekā bija nepieciešams. Gadījies, ka viņa ir raustījusies konvulsijās, it kā vēlēdamās pārsteigt ar savu prasmi reaģēt uz mūsdienu izaicinājumiem. Taču no malas tas izskatījās slimīgi, it īpaši bez skaņas, rubrikā "no comments". Vārdu sakot, izsakoties slavenā Vladimira Visocka vārdiem, "viņš te raudāja, te smējās, te sapūtās kā ezis."

Выступления глав экономик АТЭС на Деловом саммите - Sputnik Latvija
ASV Demokrātiskā partija gaida jaunas nepatikšanas no hakeriem
Pie tam jāpatur prātā arī baismīgais klepus, kas vērojams, Klintonei tiekoties ar vēlētājiem. Lēkmes tik tikko neliek pārtraukt pasākumus. Kādas uzrunas laikā radās iespaids, ka Klintoni pārņēmusi panika: viņa nespēja sākt runu, līdz palīgā nāca miesassargi. Pirms nedēļas medijos parādījās kadrs, kurā viņa ar grūtībām, vairāku vīriešu atbalstīta, kāpj pa kāpnēm.

Iespējams, to visu var izskaidrot ar nerviem, nogurumu, stresu. Taču galveno simptomu slēpt neizdodas. Viņa jau ir pārliecināta, ka sēž ASV prezidenta krēslā. Tas nu nav ārstējams. Lai nu kā, tomēr tāda kandidāta piedalīšanās vēlēšanās ir jauns posms vēsturē. Iespējams, nevis ASV, bet gan slimības vēsturē. Pati Klintone klusē. Iespējams, viņās štābs vēl nav izdomājis, kā tādā delikātā lietā "piešūt" Putinu. Varbūt apsūdzēt par to, ka viņš Klintoni novedis līdz tādam stāvoklim. Tiesa, priekšvēlēšanu cīņā tas ir gana perspektīvs. Hilarija jau norāda, ka Tramps gūstot panākumus tāpēc, ka esot traks. Tagad rodas aizdomas, ka šajā ziņā Trampam būs pagrūti apsteigt Klintoni.

Autora domas var neatbilst redakcijas viedoklim.

Ziņu lente
0