Nespļauj tur, kur kļuvi par cilvēku: Bojarskis aizrādīja Vaikulei par krievu aizvainošanu

© Sputnik / Sergey MelkonovМихаил Боярский
Михаил Боярский - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas dziedātāja Laima Vaikule nav tiesīga izvirzīt pretenzijas Krievijas publikai, uzskata skatuves mākslinieks Mihails Bojarskis.

RĪGA, 8. decembris – Sputnik. Krievijas skatuves mākslinieks Mihails Bojarskis burtiski nolamāja Latvijas izpildītāju Laimu Vaikuli par viņas attieksmi pret Krievijas publiku, vēsta "Tsargrad".

Novembra beigās Vaikulei Krievijā pasniedza balvu "Zelta gramofons 2019" par ieguldījumu pašmāju mūzikas vēsturē. Tiesa, saņemot balvu Kremļa pilī, dziedātāja paziņoja, ka nezina, kādēļ viņai būtu jāpateicas par šo balvu, jo viņa to ir pelnījusi.

Turklāt viņa norādīja, ka Krievijas publika kaut kā vāji viņai aplaudē. "Ja jūs vēl sliktāk mani uzņemsiet, tad es vairs nezinu ar ko nodarbošos," pasūdzējās viņa tieši uz skatuves.

Лайма Вайкуле меняла свой образ каждый фестивальный день, а наряды сменялись еще чаще! - Sputnik Latvija
Esmu visu pelnījusi: Laimai Vaikulei nepatika skatītāju reakcija koncertā Kremlī

Skatuves mākslinieks Mihails Bojarskis intervijā izdevumam "Tsargrad" paziņoja, ka šāda attieksme pret Krievijas publiku ir nepieņemama.

"Ir nepieļaujami spļaut tur, kur tevi padarīja par cilvēku," uzsvēra viņš.

Turklāt Bojarskis pateica, ka Vaikulei derētu tikt skaidrībā ar savu skatītāju uztveri. Skatuves mākslinieks norādīja, ka šādās situācijās, kā Laima, nenonāk, jo viņš zina, ka zāle vienmēr atbild viņam tā, kā viņš to ir nopelnījis.

Atgādināsim, ka pirms dažām dienām medijus satricināja Latvijas komponista Raimonda Paula atzīšanās, kurš it kā nosaucis Krievijas klausītājus par "uzbāzīgiem", salīdzinot viņus ar latviešiem.

Tiesa, pats Pauls, komentējot šo informāciju, norādīja, ka nezina, no kurienes žurnālisti ņēmuši šo "nejēdzību". Tieši pretēji, Krievijas publiku viņš vienmēr uzskatījis par atsaucīgāku, nekā Latvijas publiku, un savu viedokli joprojām nav izmainījis.

Ziņu lente
0