Politika

Priekšvēlēšanu slaktiņš ar motorzāģi: Ingūna Sudraba pārsteidz ar savu aģitāciju

© pixabay / markusspiskeMotorzāģis
Motorzāģis - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"No sirds - Latvijai" partijas līdere parādīja, kādā veidā cilvēki dalās divās daļās.

RĪGA, 2. oktobris — Sputnik. Partija "No sirds — Latvijai" aicina latviešus nākt uz vēlēšanām ar ārkārtīgi orģinālu reklāmu sociālajos tīklos.

Saskaņā ar Sabiedriskā viedokļa izpētes centra SKDS veiktās aptaujas rezultātiem, par partiju "No sirds — Latvijai" gatavi nobalsot vien 1,5% vēlētāju, tādējādi, nākamajā Saeimā partija riskē tomēr neiekļūt.

Taču, saskaņā ar to pašu aptauju, vairāk nekā 25% vēlētāju vēl nav izlēmuši, par ko balsot. Acīmredzot tik neizlēmīgiem arī ir paredzēta reklāma, kura vakar parādījās partijas oficiālajā Facebook lapā.

Jaunais lozungs, kurā partija savas līderes Ingūnas Sudrabas sejā vēršas pie vēlētāja, skan tā: "Cilvēki dalās divās daļās… tādi, kas iet vēlēt, un tādi, kas neiet un vēlāk sūdzas. EJ VĒLĒT!"

Saeimā - Sputnik Latvija
Viedoklis
Atcelt sekojošās Latvijas Saeimas vēlēšanas? Politiķi jau gatavo pamatu

Plakātā attēlota pati Sudraba, stingrā rozā kostīmā un ar motorzāģi rokās, acīmredzami, lai nodemonstrētu to, kā tieši cilvēki dalās divās daļā.

Atgādināsim, iepriekš ar kreatīvu priekšvēlēšanu reklāmu pārsteidza "Jaunā Vienotība" — partijas Rīgas saraksta līderis Edgars Rinkēvičs skatās no plakātiem, kuros tiek apgalvots, ka Latvija ir izdevusies valsts "par spīti Kremlim".

Saeimas vēlēšanas notiks šī gada 6. oktobrī.    

Ziņu lente
0