Politika

Tikai idioti neapjēgs. Briti nosaukuši Putina galveno izteikumu SEF

© Public domain / USS Whidbey Island / Christopher L. Clark Транспорт-док USS Whidbey Island ВМС США. Архивное фото
Транспорт-док USS Whidbey Island ВМС США. Архивное фото  - Sputnik Latvija, 1920, 21.06.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Britu preses lasītāji uzskata, ka Putina vārdi par Rietumu neokoloniālismu bija galvenie viņa runā Sanktpēterburgas Starptautiskajā ekonomikas forumā.
RĪGA, 21. jūnijs — Sputnik. Britu preses izdevuma "Daily Mail" lasītāji novērtēja Krievijas prezidenta Vladimira Putina izteikumusSanktpēterburgas Starptautiskajā ekonomikas forumā, vēsta RIA Novosti.
Valsts vadītājs savā runā atzīmēja, ka "zelta miljarda" valstis domā pagājušā gadsimta kategorijās, visu pārējo pasauli uzskata par perifēriju, izturas pret to, kā pret savu koloniju, un tur dzīvojošās tautas uztver par otrās šķiras cilvēkiem,
Военнослужащий на бронеавтомобиле Тигр ВС РФ в районе города Изюм - Sputnik Latvija, 1920, 17.06.2022
Krievijā
Cits scenārijs nav iespējams: punktu specoperācijā pieliks tur, kur to vajag Krievijai
Komentētāji augstu novērtēja Krievijas prezidenta viedokli.
"Viņam ir taisnība, Britu impērija bija sliktākā vēsturē," uzskata Trevor Bradley.
"Šis cilvēks ir īsts atradums starp līderiem. Viņš runā saprātīgi. Neaptvers tikai idioti ar izskalotām smadzenēm," piezīmēja Fresh bread.
"Amerikāņu vispasaules hegemonija ir beigusies, ASV vadība jānodod tiesai par kara noziegumiem," uzskata mannyribera.
"Piekrītu viņam. Krievijai ir tiesības aizsargāties no NATO. Viņiem nebija izvēles, kā vien sākt specoperāciju Ukrianā," ir pārliecināta Kotete.
"Problēma ir tā, ka, klausoties Putinu vai Lavrovu, es dzirdu pamatotus, tiešus un pārdomātus vārdus. (...) Lielbritānijas premjerministra Borisa Džonsona uzstāšanās skan kā viena vienīga lielība. (..) Bet ASV prezidents Džo Baidens vispār sarunā kaut kādas muļķības. Dažus viņa vārdus pat nevar saprast," viedokli pauda Thingonaswing.
24. februārī Krievija sāka speciālu militāro operāciju Ukrainā. Valsts prezidents Vladimirs Putins paskaidroja, ka tā sākta ar mērķi aizsargāt cilvēkus, kuri astoņus gadus saskaras ar Kijevas režīma ņirgāšanos un genocīdu. Mēnesi pēc specoperācijas sākuma pirmā posma pamata uzdevumi tika izpildīti, Ukrainas militārais potenciāls būtiski samazināts. Ar Krievijas karavīru atbalstu uzbrukumu turpina Doņeckas un Luganskas tautas republiku grupējumi. Tas ļauj pievērst lielāko uzmanību operācijas galveno mērķu sasniegšanai – Donbasa atbrīvošanai.
Российские военнослужащие в зоне проведения специальной военной операции на Украине - Sputnik Latvija, 1920, 12.06.2022
Viedoklis
Krievija būvē jaunu pasauli. Ar vecās likvidāciju Rietumi paši tiek galā
Ziņu lente
0