Krievijā

Miers bez Krievijas nebūs ilgs

© Sputnik / Алексей МайшевМосковский Кремль и здание МИД РФ
Московский Кремль и здание МИД РФ - Sputnik Latvija, 1920, 15.06.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs uzskata, ka Rietumu totalitāri liberālie režīmi maldās – pasaule ap viņiem neriņķo.
RĪGA, 15. jūnijs – Sputnik. Krievija ir starptautisks drošības garants, nekāds bez Krievijas noslēgts miers nevar būt ne drošs, ne stabils, konstatēja Krievijas Vēstures biedrības priekšsēdētājs, Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs Sergejs Nariškins, vēsta Sputnik Baltkrievija.
"Krievija tradicionāli ir starptautisks drošības un stabilitātes garants. Nekāds miers, ne globāls, ne reģionāls, noslēgts bez Krievijas dalības, nevar būt ne drošs, ne stabils, ne ilgstošs," Nariškins paziņoja izstādes projekta "Lielu darbu valsts. #Krievijuneatcelt" atklāšanas pasākums.
Koncerts par godu PSRS izveidošanas 60.gadadienai - Sputnik Latvija, 1920, 12.12.2021
Viedoklis
Rietumi baidās, ka Putins restaurēs PSRS. Vai tas ir īstais iemesls bailēm?
Viņš uzskata, ka Rietumu totalitāri liberālo režīmu mēģinājumi "atcelt" Krieviju ir lemti sakāvei, un uzsvēra: Rietumu elitei ir jāapjēdz, ka pasaule neriņķo viņiem apkārt.
"(..) to apliecina tūkstošgadīgā Krievijas vēsture, Krievijas, kas glabā Aleksandra Ņevska un Dmitrija Donskoja, Pētera I un Katrīnas Lielās, Pjotra Stolipina, Georgija Žukova, Jurija Gagarina un daudzu citu mūsu Tēvzemes izcilo dēlu un meitu tradīcijas," uzsvēra Nariškins.
Viņš pievērsa īpašu uzmanību tam, ka pašos atbildīgākajos brīžos Krievija atbildējusi laika izaicinājumiem ar cilvēku vīrišķību, tautas vienotību, gatavību uzupurēties un tieksmi veidot pilsonisko saliedētību.
Люди на одной из улиц в Нью-Йорке после новостей о победе на выборах президента США кандидата от Демократической партии Джозефа Байдена - Sputnik Latvija, 1920, 30.03.2021
Viedoklis
ASV atkal vēlas mācīt, kā dzīvot. Īpaši aicināta Krievija un Ķīna
Nariškins atgādināja: Krievija ir liela planētas daļa, pati lielākā valsts pasaulē, tā ir civilizācija.
"Nav iespējams pārvērtēt Krievijas ieguldījumu cilvēces attīstībā: kultūras un zinātnes vēsturē, Sibīrijas, Tālo Austrumu, ziemeļu platuma grādu izpētē, ieguldījumu lielajos ģeogrāfiskajos atklājumos, kosmosa iekarošanā un, visbeidzot, uzvarā pār hitlerisko Vāciju, Eiropas un visas pasaules atbrīvošanā no nacisma," viņš teica.
Ziņu lente
0