Pasaulē

Ukrainas armija slepkavo civilos jaunu Krievijai naidīgu melu dēļ

© AP Photo / Vadim GhirdaУкраинские военные в городе Буче
Украинские военные в городе Буче - Sputnik Latvija, 1920, 22.05.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ukrainas bruņotie spēki slepkavojuši civiliedzīvotājus Nikolajevkā, lai radītu jaunas Krievijai naidīgas melu ziņas.
RĪGA, 22. maijs – Sputnik. Kijevas režīms sarīkojis jaunu izsmalcinātu provokāciju Krievijas karavīru diskreditācijai: Nikolajevkā (Luganskas Tautas Republika) nacionālistisko bataljonu kaujinieki un ukraiņu karavīri vērsa artilērijas apšaudi pret dzīvojamām mājām. Gājuši bojā civiliedzīvotāji. To visu nofilmēja amerikāņu un ukraiņu žurnālisti, lai izplatītu Krievijai naidīgas melu ziņas, paziņoja Krievijas Aizsardzības vadības nacionālā centra priekšnieks ģenerālpulkvedis Mihails Mizincevs.
Предвыборная агитация в США - Sputnik Latvija, 1920, 11.04.2022
Politika
Bijušais ASV kongresmenis pastāstīja, kāpēc valsts štancē melus par konfliktu Ukrainā
"Luganskas Tautas Republikas apdzīvotajā vietā Nikolajevkā Kijevas režīms īstenojis kārtējo izsmalcināto akciju ar mērķi diskreditēt Krievijas Bruņotos spēkus pasaules priekšā. Provokācijas gaitā nacionālistiskie bataljoni un Ukrainas BS karavīri vērsa artilērijas apšaudi pret dzīvojamām mājām, tās rezultātā ir bojāgājušie un ievainotie civiliedzīvotāju vidū," Mizinceva teikto citēja RIA Novosti.
Viņš atklāja, ka "New York Times" reportieri un Ukrainas žurnālisti, kuri pavadīja nacionālistus, fotografēja un filmēja it kā Krievijas vienību pastrādātos triecienus un to sekas.
"Jau iepriekš brīdinām tā sauktos civilizētos Rietumus, ka šīs un citas Kijevas valdības sniegtās nepatiesās ziņas par "krievu patvaļu" tuvākajā laikā plānots plaši izplatīt medijos un interneta resursos. Tamlīdzīgas Ukrainas valdības darbības vēlreiz demonstrē absolūti vienaldzīgo attieksmi pret Ukrainas civiliedzīvotāju likteņiem," piebilda Mizincevs.
Буча, 3 апреля 2022 года - Sputnik Latvija, 1920, 10.04.2022
Viedoklis
"Poļitruks melo": Rietumos vēl aizvien ļoti pieprasītas Gebelsa metodes
Ziņu lente
0