Pasaulē

Briti pārmet Zeļenskim mēģinājumus izprovocēt trešo pasaules karu

© AP Photo / Ukrainian Presidential Press OfficeПрезидент Украины Владимир Зеленский во время телеобращения. Кадр из видео
Президент Украины Владимир Зеленский во время телеобращения. Кадр из видео - Sputnik Latvija, 1920, 31.03.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Daily Mail lasītāji naidīgi uztvēra Zeļenska centienus sakurināt trešo pasaules karu.
RĪGA, 31. marts — Sputnik. Britu izdevuma "Daily Mail" lasītāji atklājuši savu viedokli par Ukrainas prezidenta Vladimira Zeļenska lūgumu atdot Kijevai NATO tankus un lidmašīnas, vēsta RIA Novosti.
"Šī puiša un Baidena uzdevums – sākt trešo pasaules karu," uzskata Barnhillboy.
"Nav NATO pienākums palīdzēt Zeļenskim. Viņš nepareizi izspēlēja savas kārtis un aizkaitināja Krieviju, pieprasot Ukrainas iestāšanos aliansē. Tas viss notiek viņa augstprātības dēļ," ir pārliecināts Januaryaugust.
"Viņš izmisīgi pūlas iesaistīt tur visu pasauli," raksta komentāros konstatēja cits lasītājs.
"Atvaino, taču mēs nevēlamies kodolkaru," skaidroja H8INGITHERE.
"Krievija arī ne," viņam atbildēja Don Coileain.
"Man radušās aizdomas, ka viņš (Zeļenskis – red.) ir slikts puisis," atklāja LeeC31.
Ukrainas prezidents Vladimirs Zeļenskis - Sputnik Latvija, 1920, 19.03.2022
Pasaulē
Amerikāņi asi uzbruka Zeļenskim pēc viņa vārdiem par trešo pasaules karu
24. februārī Krievija sāka speciālu militāro operāciju Ukrainā. Valsts prezidents Vladimirs Putins paskaidroja, ka tā sākta ar mērķi aizsargāt cilvēkus, kuri astoņus gadus saskaras ar Kijevas režīma ņirgāšanos un genocīdu. Viņš uzsvēra, ka šiem nolūkiem plānota Ukrainas demilitarizācija un denacifikācija, nepieciešams tiesāt visus kara noziedzniekus, kuri atbildīgi par asiņainajiem noziegumiem pret Donbasa mierīgajiem iedzīvotājiem.
Krievijas Aizsardzības ministrija paziņoja, ka Bruņotie spēki vēršas tikai pret militāro infrastruktūru un Ukrainas armiju, civiliedzīvotājus nekas neapdraud. Ar Krievijas karavīru atbalstu uzbrukumu turpina Doņeckas un Luganskas tautas republiku grupējumi. Taču nav ne runas par Ukrainas okupāciju, uzsvēra Putins.
Ziņu lente
0