Latvijā

Tikai melīgi mediji to dēvē par iebrukumu – arī Latvijā ir citāds viedoklis

© Sputnik / Алексей Куденко / Pāriet pie mediju bankasDTR miliči
DTR miliči  - Sputnik Latvija, 1920, 13.03.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šī viedokļa publikācijas ievadā ir nepieciešamais priekšvārds – tas publicēts, lai parādītu, cik dažādi ir Latvijas pilsoņi un cik dažādas ir viņu domas.
RĪGA, 13. marts – Sputnik. Šo viedokli portāls Pietiek publicēja ar atbilstošiem ievadvārdiem - tas publicēts, lai parādītu, cik dažādi ir Latvijas pilsoņi un cik dažādas ir viņu domas. Vēl viens apsvērums – vārda brīvība.
Publikāciju parakstījusi Diāna Ulme – " VDK ziņotāja Arvīda Ulmes dzīvesbiedre":
"Ir svarīgi saprast, ka, lai gan melu mediji to sauc par iebrukumu, patiesībā Putins pārvieto karaspēku uz draudzīgu teritoriju. Šīs teritorijas ir bijušas neatkarīgas no Ukrainas kopš ASV atbalstītās Janukoviča gāšanas 2014. gadā.
Tie, kas 2014. gada konfliktam nesekoja līdzi, iespējams, nezina, ka Doņeckas un Luganskas reģioni (kuros galvenokārt ir etniskie krievi) noraidīja Vašingtonas marionešu valdību un referendumā pārliecinoši nobalsoja par pievienošanos Krievijai. Putins toreiz noraidīja šo lūgumu, jo zināja, ka, ja viņš tajā brīdī būtu to pieņēmis, tas būtu saasinājies tādos veidos, kas nekalpotu Krievijas interesēm. Taču fakts, ka šīs republikas ir noturējušās kopā vairāk nekā 7 gadus, 2022. gadā rada ļoti atšķirīgu situāciju.
McDonalds на улице Калькю - Sputnik Latvija, 1920, 12.03.2022
Viedoklis
Rietumi devuši Krievijai skarbu mācību. Laiks gūt no tās labumu
Starptautiskās tiesības nosaka pašnoteikšanos. Tas ir Neatkarības deklarācijas priekšnoteikums, un jebkurai suverēnai valstij ir tiesības lūgt militāru palīdzību no sabiedrotajiem (tāpat kā to darīja ASV, lūdzot palīdzību no Francijas), lai pasargātu sevi no agresora. Notikumu secība izraisīs interesantām debatēm un balsojumiem ANO, taču, pat ja tas nepalīdzēs situācijas deeskalēšanai militāri, tas atklās diplomātisku plaisu, kas sadalīs pasauli, jo pārsteigs cilvēkus, kuri neseko ģeopolitiskajai politikas attīstībai pēdējo desmit gadu laikā. Alianses ir mainījušās. Vairāk valstu sasaistīs savu likteni ar austrumu asi, nekā daži varētu gaidīt.
Svarīgs mainīgais ir Ķīna. Ķīna ir 100% sabiedrotā ar Krieviju Ukrainas jautājumā. Ķīna arī ir uzkrājusi graudus un citus svarīgus resursus. Ja rietumi atslēgs Krieviju no globālās finanšu sistēmas, Krievija un Ķīna izmantos šo brīdi, lai ieviestu savu alternatīvo sistēmu. Atcerieties, ka tām jau ir alternatīva. SWIFT un Petroyuan, kā arī to jaunās Centrālās bankas digitālās valūtas, kuras viņi ir jau testējuši.
Kiberkara sākums un karadarbība starp Krievijas ieņemtajām pozīcijām un Ukrainas rietumiem izraisīs enerģijas un pārtikas trūkumu vispirms visā Eiropā un pēc tam visā pasaulē. Tas ir pēc iepriekš izstrādāta plāna. Tādā veidā Švābs un viņa palīgi iegūst savu "Lielo resetu" (segumu banku un monetārās sistēmas sabrukumam).
Уборка пшеницы - Sputnik Latvija, 1920, 12.03.2022
Viedoklis
Dabūjuši, ko gribējuši: sankciju dēļ Eiropa paliks bez ražas
Kad viņi sāk pārdot šo karu, mums ir jāpretojas katrā frontē. Karavīriem ir jāparāda, ka cilvēki vēlas, lai viņi paliktu mājās un tiktu galā ar reālajiem draudiem no iekšzemes: šiem noziedzīgi korumpētajiem politiķiem un korporatīvajām mafijām.
Neļaujiet viņiem sūtīt jūsu brāļus, dēlus un tēvus mirt par svešu karu, kas balstīts uz meliem.
Atbalsts ir līdzdalība. Nepakļaušanās ir pienākums. Laiks izvēlēties."
Ziņu lente
0