Latvijā

Latvijas dzelzceļš pārdod viesnīcu par 26 tūkstošiem eiro

© Sputnik / Sergey Melkonov"Latvijas dzelzceļš"
Latvijas dzelzceļš - Sputnik Latvija, 1920, 19.11.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Latvijas dzelzceļš" turpina izsoļu sēriju un izpārdod neprofila īpašumus.
RĪGA, 19. novembris — Sputnik. "Latvijas dzelzceļš" pārdod izsolē viesnīcas ēku Jēkabpilī. Sākumcena – 26 496 eiro, liecina informācija oficiālajā izdevumā Latvijas Vēstnesis.
Lotu veido viesnīcas ēka Dzelzceļa ielā 5B, kā arī ar ēku saistītās tehniskās iekārtas.
Izsole noslēgsies 16. decembrī pulksten 13:00. Ja izsolei pieteiksies tikai viens dalībnieks, objekts tiks pārdots par izsolē norādīto sākumcenu.
Путевой обходчик на железной дороге - Sputnik Latvija, 1920, 06.11.2021
Latvijā
Pēdējais pēcpadomju uzņēmums: Linkaits pamatoja kadru samazināšanu LDz
Iepriekš vēstīts, ka kravu pārvadājumu apjoma krišanās fonā Latvijas dzelzceļš izstrādājis jaunu biznesa modeli, kam vajadzētu palīdzēt uzņēmumam pārvarēt krīzi. LDz jaunais biznesa modelis paredz sniedzamo pakalpojumu spektra paplašināšanos, iekļaujot tajā jūras un automašīnu ekspedīcijas pakalpojumus, kā arī termināļu un noliktavu pakalpojumus.
Vienlaikus Latvijas dzelzceļš paskatījis iespējas īstenot plānotos un sāktos projektus, kas tiek finansēti no ES struktūrfondiem. Kompānija nolēmusi atteikties no dzelzceļa elektrifikācijas projekta īstenošanas. To bija plānots īstenot saiknē ar Daugavpils stacijas pieņemšanas parka un tā piebraucamo ceļu attīstības projektu.
Tāpat Latvijas dzelzceļš ir spiests samazināt štatus, kā arī atbrīvojas no nevajadzīgajiem nekustamajiem īpašumiem un neprofila aktīviem.
Ziņu lente
0