Latvijā

Krāpnieciskās loterijas turpinās: "Maxima" aicina būt uzmanīgākiem

CC BY-SA 3.0 / Bearas / Maxima prekybos centras Kaune, Pramonės pr. 29(cropped image)Гипермаркет Maxima в Литве, архивное фото
Гипермаркет Maxima в Литве, архивное фото - Sputnik Latvija, 1920, 04.11.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krāpnieki izmanto "Maxima" jubilejas loteriju, lai saņemtu piekļuvi iedzīvotāju datiem.
RĪGA, 4. novembris — Sputnik. "Maxima Latvija" brīdina, ka pēdējā laikā ir fiksēti vairāki gadījumi kad uzņēmuma nosaukums tiek izmantots krāpnieciskos nolūkos. Pēdējā laikā ir fiksēti vairāki gadījumi, kad uzņēmuma vārdā iedzīvotāji aicināti piedalīties balvas izlozē un aptaujā sociālajos tīklos, raksta Press.lv, atsaucoties uz mazumtirgotāja pārstāvjiem.
"Maxima Latvija" uzsver, ka uzņēmums nav saistīts ar paziņojumiem, kuru vizuālais izskats maldina par "Maxima" 20 gadu jubileju. Krāpnieciskās shēmas mērķis ir iegūt lietotāju datus un naudu par balvas saņemšanu.
Мужчина говорит по телефону - Sputnik Latvija, 1920, 04.10.2021
Latvijā
Telefonkrāpnieki izgudroja jaunu krāpšanas metodi
"Maxima" pārstāvji lūdz Latvijas iedzīvotājus būt uzmanīgākiem un uzticēties tikai oficiālai informācijai par Lielo loteriju, ko var atrast oficiālajā vietnē maxima-loterija.lv.
Lai neiekļūtu krāpnieku lamatās, rūpīgi jāidentificē ziņojuma sūtītājs, ziņojuma saturs, interneta adrese, uz kuru ved ziņojums, kā arī jāizvērtē pieprasītais informācijas apjoms, kas tiek prasīts ievadīt no atbilstošās interneta vietnes.
Gadījumā, ja saņemta "Maxima" īsziņa, bet tās uzticamība rada bažas, uzņēmums aicina pārliecināties par informācijas precizitāti www.maxima.lv vai arī rakstīt mums sociālajos medijos, uz e-pastu info@maxima.lv vai zvanīt uz informatīvo tālruni 80002020.
Roku dzelži  - Sputnik Latvija, 1920, 28.09.2021
Latvijā
Krāpnieki izmāna naudu tiem, kuri grib nopelnīt internetā
Ziņu lente
0