Krievijā

KF politiķis: Stoltenbergs sabojājis visu, ko vien varēja sabojāt

© Sputnik / Нина ЗотинаВладимир Джабаров
Владимир Джабаров - Sputnik Latvija, 1920, 19.10.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Federācijas Padomes Ārlietu komitejas priekšsēdētāja vietnieks uzsver, ka NATO soļi atvēsinājuši alianses attiecības ar Krieviju.
RĪGA, 19. oktobris – Sputnik. NATO darbības atvēsinājušas alianses attiecības ar Krieviju "līdz ledus stāvoklim", NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs "sabojājis visu, ko vien varēja sabojāt", sarunā ar RIA Novosti konstatēja Krievijas Federācijas Padomes Ārlietu komitejas priekšsēdētāja vietnieks Vladimirs Džabarovs.
Pirmdien Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs paziņoja par Krievijas atbildes pasākumiem pēc NATO lēmuma izraidīt diplomātus: līdztekus NATO militārās sakaru misijas darbības pārtraukšanai Maskavā, tiek apturēta arī tās informacijas biroja darbība. Krievijas pārstāvniecība NATO pārtrauc darbu no 1. novembra vai mazliet vēlāk. Tagad aliansei jāvēršas pie Krievijas vēstnieka Beļģijā, lai sazinātos ar Krieviju.
ASV karavīri sagatavo tankus izkraušanai Lietuvā - Sputnik Latvija, 1920, 27.09.2021
Viedoklis
"Maskava un Pekina to negaida": Pentagons gatavo jaunu spiediena instrumentu
"Mums jau iepriekš, atklāti sakot, attiecības ar NATO bija ļoti zemā līmenī. Taču NATO turpina atdzesēt mūsu attiecības jau līdz ledus stāvoklim," konstatēja Džabarovs.
Pēc viņa vārdiem, NATO ar savām darbībām cenšas atgriezt attiecības ar Krieviju līdz "aukstā kara" stāvoklim.
"Stoltenbergs ir sabojājis visu, ko vien varēja sabojāt," uzsvēra senators.
Ziņu lente
0