Latvijā

Latvijā uzņems filmu par 90. gadiem: tiek meklēti aktieri

© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Pāriet pie mediju bankasСъемки телепередачи
Съемки телепередачи - Sputnik Latvija, 1920, 11.10.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Filmai par "mentiem un bandītiem" meklē neprofesionālus aktierus.
RĪGA, 11. oktobris - Sputnik. Kriminālās komēdijas "Kriminālās ekselences fonds" komanda savai jaunai pilnmetrāžas filmai "Tumšzilais evaņģēlijs" meklē neprofesionālus aktierus "ar maksimāli spilgtu ārieni", ziņo Rus.tvnet.lv.
Filmēšanas komandas pārstāvis Sergejs Timoņins pastāstīja, filmas ieceres autors, režisors un scenārists ir Oskars Rupenheits. Viņš arī bija "Kriminālās ekselences fonda" režisors un scenārists.
Старт ТПК Союз МС-19 со съемочной группой фильма Вызов - Sputnik Latvija, 1920, 06.10.2021
Viedoklis
"Braucam!": kas mums zināms par "Izsaukumu" kosmosā un kāpēc tas ir svarīgi
Timoņins paudis, ka pēc "Kriminālās ekselences fonda" panākumiem cilvēki interesējās par filmas turpinājumu, tomēr par tēmām un idejām, kuras tobrīd interesēja režisoru, viņš jau izstāstīja savā filmā. Tāpēc parādījās ideja uzņemt citādāku filmu.
Filmas darbība norisināsies Rīgā, 90. gados, neilgi pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas. Filmas stāsts kaut ir izdomāts, taču balstīts uz patiesiem notikumiem.
Timoņins norādīja, ka stāsts vēsta par "mentiem" un bandītiem nemiera pilnajos laikos, bet galvenais varonis ir kāds jauns izmeklētājs, kurš pamazām sāk izmantot apšaubāmas metodes labu darbu veikšanai un nemaz nepamana, ka uz viņa tīrās morāles sāk parādīties netīras sirdsapziņas traipi.
Filma tiks veidota no privātiem līdzekļiem, tomēr, ja kāds vēlas filmai finansiāli palīdzēt, tad droši var sazināties ar filmas komandu.
Komanda meklē cilvēkus ar maksimāli spilgtu ārieni, lai atrastu viņiem ideālo lomu.
Ziņu lente
0