Pasaulē

NBC: amerikānis nogalinājis savus bērnus bailēs no reptiloīdiem

CC BY 2.0 / John Liu / Полицейский патрульный автомобиль
Полицейский патрульный автомобиль - Sputnik Latvija, 1920, 15.08.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vīrietis ASV nogalinājis savus mazgadīgos bērnus, aizbildinoties ar teoriju par "čūsku DNS" cilvēka organismā.
RĪGA, 15. augusts - Sputnik. Amerikānis nogalinājis savus bērnus, būdams pārliecināts konspiroloģiskās teorijas sekotājs, kas stāsta par "čūsku DNS" – tā it kā varot iekļūt cilvēka organismā, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz telekanāla NBC sniegtajām ziņām.
Izmeklēšanas dati liecina, ka Metjū Teilors Koulmens, sērfinga skolas īpašnieks, apsūdzēts sava divus gadus vecā dēla un 11 mēnešus vecās meitas slepkavībā. Bērni nogalināti pagājušajā nedēļā Meksikā, bet pirmdien viņu tēvs tika aizturēts pēc atgriešanās ASV, stāsta telekanāls.
DNS molekula. Foto no arhīva - Sputnik Latvija, 1920, 27.08.2017
Ģenētiskais detektīvs: kā atrast noziedznieku, uzzinot viņa izcelsmi pēc DNS
Nopratināšanas laikā 40 gadus vecais Koulmens atzinās FIB darbiniekiem, ka pastrādājis slepkavības ar zemūdens medībām paredzēta ieroča palīdzību. Pēc viņa vārdiem, slepkavības viņš izdarījis, jo viņa bērniem "vajadzēja izaugt par briesmoņiem", jo sieva tiem nodevusi savu "čūskas DNS". Teilors apgalvoja, ka slepkavība esot bijusi "vienīgā iespēja glābt pasauli".
Tiesnesis pieņēma lēmumu arestēt apsūdzēto bez tiesībām uz atbrīvošanu pret ķīlu.
Telekanāls atzīmēja, ka "čūskas DNS", acīmredzot, saistīta ar Teilora pārliecību par tā saucamajiem reptiloīdiem – konspiroloģisku teoriju par citplanētiešiem: tie slepus pārvaldot visu pasauli un ieņemot vadošos posteņus valdībā, banku nozarē un Holivudā.
Ziņu lente
0