Pasaulē

"Mums ir nopietnas problēmas". Krievijas armijas manevri mulsina amerikāņus

© Sputnik / Алексей Никольский / Pāriet pie mediju bankasФлаг России и флаги КНР
Флаг России и флаги КНР - Sputnik Latvija, 1920, 14.08.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lasītājus ASV nobiedējusi FoxNews publicētā informācija par Krievijas un Ķīnas kopīgajiem militārajiem manevriem.
RĪGA, 14. augusts — Sputnik. Televīzijas kanāla FoxNews vietnes lasītāji komentāros par publikāciju, kas veltīta Krievijas un Ķīnas kopīgajām militārajām mācībām "Mijiedarbība 2021", kritiski izteicās par Savienoto Valstu armiju, vēsta RIA Novosti.
Telekanāla materiālā atzīmēts, ka Maskavas un Pekinas mācības notiek ar mērķi uzlabot valstu mijiedarbību ārpolitikā un it kā "pretoties ASV globālajai virsvadībai".
Экипажи истребителей Су-30СМ ВКС РФ провели совместную летную тренировку с летчиками ВВС Армии Китая - Sputnik Latvija, 1920, 13.08.2021
Viedoklis
Krievijas un Ķīnas mācības "Mijiedarbība 2021" – liels sveiciens amerikāņiem un talibiem
Publikācija radījusi vētrainu reakciju komentāros.
"Viņi trenējas, bet mūsu ģenerāļi domā par to, kādu korektu piedēkli pievienot vārdam "zaldāts"... Mēs esam smagā situācijā un pat nenojaušam to," raksta middleground50.
"Pa to laiku amerikāņu karavīri organizē treniņus rasu minoritāšu tiesību aizsardzībā! Mums ir nopietnas problēmas, puiši!" iepriekšējam komentētājam piekrita lasītājs ar lietotājvārdu Nms1.
"ASV nākotne ir apdraudēta, ja Krievija un Ķīna turpinās kooperēties. Viss tas imports no Ķīnas, bet tagad vēl arī Krievijas gāze Eiropā, pateicoties Baidenam," piebilda lasītājs speaketruth.
"Ķīnas un Krievijas savienība izrādījās iespējama tikai pateicoties sankcijām, kas ieviestas Obamas prezidentūras laikā. (..) Bet ASV novedīs sevi līdz bankrotam, palielinot militāro budžetu," savas domas izteica DaCultfider.
Авианосная ударная группа ВМС США во главе с атомным авианосцем Theodore Roosevelt в Тихом океане - Sputnik Latvija, 1920, 02.07.2021
Viedoklis
"Trakāk nekā NATO": ASV veido spēcīgu militāro bloku uz austrumiem no Krievijas
"Es ilgojos pēc aukstā kara. Divas superlielvalstis, visi pārējie bija vienas vai otras pusē, katra ar saviem trūkumiem un priekšrocībām. Mēs zinājām, kur ir robežas un nepārkāpām tās," secināja komentētājs ar lietotājvārdu boarhunter602.
Pirmdien Cintunsa poligonā Ķīnā tika oficiāli atklātas Ķīnas un Krievijas militārās mācības "Mijiedarbība 2021". To uzdevums ir divpusējo attiecību stiprināšana, militārās sadarbības līmeņa celšana, vēlme demonstrēt Maskavas un Pekinas apņēmību un spējas cīnīties ar terorismu un kopīgi aizsargāt pasauli un stabilitāti.
Ziņu lente
0