Tātad karš: Andželina Džolija zaudējusi tiesā Bredam Pitam

© Sputnik / Aleksei Petrov / Pāriet pie mediju bankasАктеры Анджелина Джоли и Бред Питт на красной дорожке Каннского кинофестиваля
Актеры Анджелина Джоли и Бред Питт на красной дорожке Каннского кинофестиваля - Sputnik Latvija, 1920, 30.05.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pats seksīgākais Holivudas aktieris oficiāli nolicis pie vietas bijušo dzīvesbiedri un "velnišķīgu tonnu liecinieku un ekspertu".
RĪGA. 30. maijs – Sputnik. Holivudas aktrise Andželina Džolija zaudējusi cīņu tiesā bijušajam dzīvesbiedram Bredam Pitam – aktieris izcīnījis kopīgas bērnu aizgādības tiesības, stāsta Sputnik Baltkrievija.
Pita un Džolijas šķiršanās ilgst kopš 2016. gada. Pielūdzēji joko: pāris izturas gluži kā filmas "Misters un misis Smiti" varoņi, pūloties iznīcināt viens otru. Šajā ziņā īpaši panākumi ir Džolijai: centienos iegūt vienpersonisku aizgādību pār mantiniekiem zvaigzne apsūdzēja Pitu par vardarbību mājās un ievilka strīdā audžudēlu Medoku.
Ребенок - Sputnik Latvija, 1920, 06.08.2017
Dīvaina tendence: Holivudas zvaigznes ģērbj savus dēlus kleitās
Izdevums The Washington Post pastāstīja, ka aktieru lieta beidzot pavirzījusies uz priekšu, taču ne aktrises labā – Džolija cietusi sensacionālu sakāvi.
Tiesnesis izsludināja spriedumu un piesprieda zvaigznēm kopīgu aizgādību pār bērniem. Šis spriedums izskanēja pēc vairākus mēnešus ilgas cīņas, kurā piedalījās "velnišķīga tonna liecinieku, ekspertu, ārstu un citu cilvēku", stāstīja reportieri.
Lai arī Breds Pits un Andželina Džolija nekad nav atklāti stāstījuši par privāto dzīvi un publiskojuši savus strīdus, tīmeklī tomēr paklīdušas baumas par incidentu lidmašīnā, kura laikā (tā stāstīja aktrises atbalstītāji) Pits izmantojis spēku pret dēlu un morāli pazemojis viņu.
Tagad aktieris ir attaisnots, tomēr apņēmīgā Džolija pat nedomā padoties, - viņa nolēmusi pārsūdzēt spriedumu un ir pārliecināta, ka tiesnesis nav spriedis taisnīgi un ignorējis faktus, kas pierāda: viņa ar bērniem nav drošībā.
Ziņu lente
0