Dīvaina tendence: Holivudas zvaigznes ģērbj savus dēlus kleitās

© Foto : pixabayРебенок
Ребенок - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Meitenēm piemērotus tērpus saviem dēliem izvēlas aktrises Megana Foksa un Šarlīze Terona, kā arī Līvs Šraibers.

RĪGA, 6. augusts — Sputnik. Dažas Holivudas zvaigznes savus mazos dēlus tērpj kleitās, pin bizītes un pat izmanto kosmētiku, stāsta Sputnik Baltkrievija. Dīvaino tendenci ievērojuši arī daudzi sociālo tīklu lietotāji.

Tēma no jauna kļuva aktuāla interneta lietotāju aprindās, kad sociālajā tīklā tika publicēta filmas "Transformeri" zvaigznes Meganas Foksas nesenā fotogrāfija: viņa ietērpusi dēlu kleitā ar princesi, turklāt valda aizdomas, ka izmantota arī kosmētika. Uzņēmums izraisīja vētrainu diskusiju par to, kāpēc Foksa demonstrē dēlu tādā izskatā.

 

 

Šādus tērpus Megana Foksa dēlam izraudzījusies arī iepriekš. Žurnālistiem viņa skaidro, ka puisēnam ir tiesības uz pašizpausmi.

 

 

Līdzīgi rīkojas arī superzvaigzne Šarlīze Terona — savu četrus gadus veco audžudēlu Džeksonu viņa bieži ģerbj meitenēm paredzētā apģērbā un audzē bizītes. Arī Terona bērna apģērbu skaidro ar viņa pašizpausmi, taču daudzi aktrises pielūdzēji apšauba, vai patiešām trīs vai četrus gadus vecs bērns apsināti prasīs elastīgas bikses ar vienradžiem un somu ar princesēm.

 

 

Savus bērnus dažkārt dīvaini tērpj arī vīrieši. Piemēram, nesenajā komiksiem veltītajā pasākumā Comic-Con ieradās pazīstamais trilleru aktieris Līvs Šraibers savu dēlu, kurš bija tērps Hārlijas Kvīnas tēlā no "Pašnāvnieku komandas". Lietotāji atzīmē, ka Šraibers arī iepriekš tērpis zēnu sieviešu lomām.

 

 

Arī dziedātāja Gvena Stefānija un citas zvaigznes regulāri ģērbj meiteņu apģērbā savus dēlus. Gadās arī pretējas situācijas: Andželina Džolija tērpj zēnu apģērbā savu meitu Šailo.

© ROBYN BECK / AFPAndželinas Džolijas un Breda Pita meita Šailo
Дочь Анжелины Джоли и Брэда Пита - Sputnik Latvija
Andželinas Džolijas un Breda Pita meita Šailo

Kādas ir jūsu domas par šo tendenci slavenību vidū?

Ziņu lente
0