Atvieglojumi vakcinētājiem: sportojiet un dziediet

© pexels / rawpixelРабота в офисе
Работа в офисе - Sputnik Latvija, 1920, 18.05.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Plānots, ka nelietojot aizsargmaskas un neievērojot distances prasības, darba vietā vai vienā telpā varēs atrasties ne vairāk kā 20 cilvēku, kuri ir vakcinēti vai ir pārslimojuši Covid-19.
RĪGA, 18. maijs — Sputnik. Darba vietā vai vienā telpā vienlaikus varēs atrasties ne vairāk kā 20 cilvēki, kuri ir vakcinēti vai ir pārslimojuši Covid-19, paredz Latvijas Veselības ministrijas izstrādātie atvieglojumi, ziņo Press.lv.
Зал ожидания в центре вакцинации в гастрономическом павильоне Центрального рынка в Риге - Sputnik Latvija, 1920, 13.05.2021
Seniori aicināti vakcinēties Centrāltirgū
Vakcinētas personas vai cilvēki, kuriem ir izveidojusies imunitāte pret Covid-19, var pulcēties slēgtā un kontrolētā vidē – tas attiecas uz darba vai amatiermākslas kolektīviem, kā arī sporta komandām.
Pie tam jāievēro visas epidemioloģiskās prasības, ja telpā atrodas vismaz viens cilvēks, ja viņš nav vakcinējies vai pārslimojis Covid-19 vai nevar uzrādīt negatīvu Covid-19 testu. Prasības jāievēro arī koplietošanas telpās.
Grozījumi neattiecas uz pasākumiem, kuros piedalās vairāk nekā 20 cilvēku.
Iepriekš Latvijas valdība apstiprinājusi grozījumus, kas atļauj neieverot pašizolāciju tiem ieceļotājiem, kuri vakcinējušies pret Covid-19. Runa ir par Eiropas Savienības, Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ), Šveices un Lielbritānijas iedzīvotājiem.
Ziņu lente
0