Viedoklis

ASV politika nopelna prezidenta Baidena dēla kārtējai narkotiku devai

© REUTERS / JOSHUA ROBERTSДжо, Хантер и Бо Байдены
Джо, Хантер и Бо Байдены - Sputnik Latvija, 1920, 25.04.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Hanters nav tikai prezidenta personiskā nelaime vien. Viņš ir svarīgs ASV ārpolitikas faktors. Tā top par līdzekli narkotiku un meiteņu iegādei amerikāņu prezidenta dēlam.
Mediji sāka atklāt sabiedrībai Hantera Baidena klēpjdatora saturu. Nesen pēc britu laikraksta Daily Mail pasūtījuma eksperti-kriminālisti apstiprināja: fotogrāfijas, video ieraksti un dokumenti ir autentiski.
Pirmoreiz klēpjdators "uzpeldēja" jau pagājušā gada rudenī. Trampa atbalstītāji cerēja, ka tāda kompromitējoša informācija ļaus viņiem noslīcināt Baidenu. Taču demokrātiem izdevās likvidēt informācijas bumbu. Izdevumam New York Post, kurš pirmais publicēja stāstu par klēpjdatoru, sarīkoja īstu boikotu. Interneta platformas visus materiālus pasludināja par meliem un "apglabāja" meklējumprogrammās. Demokrātiskie mediji vienā balsī spiedza: "Jūs melojat!"
Кандидат в президенты США от Демократической партии Джо Байден - Sputnik Latvija, 1920, 20.10.2020
"Izskatās, mēs esam muļķi." Amerikāņi komentēja kompromātu pret Baidenu
Pēc Džo Baidena ievēlēšanas par prezidentu, viņš un viņa dēls saņēma drosmi tiktāl, ka metās pretuzbrukumā. Pagājušajā nedēļā Hanters publicēja autobiogrāfiju ar aizkustinošu nosaukumu "Smukas lietas" ("Beautiful Things"). Tajā amerikāņu līdera atvase prasmīgi tēlo upuri. Šo un to atzina, jo noliegt tādu trakulīgu dzīvesveidu vienkārši nav iespējams, bet vairumā gadījumu vienkārši melo.
Īpaši interesants ir stāsts par "Burisma". Hanters atzīst, ka ukraiņi viņu iekļāvuši direktoru padomē un maksāja piecdesmit tūkstošus dolāru mēnesī vienīgi tēta uzvārda dēļ, tomēr apgalvo, ka uzvārds palīdzēja "aizsargāt Ukrainu no Krievijas agresijas".
Tūlīt pēc grāmatas izdošanas "Daily Mail" sāka publicēt klēpjdatora verificēto saturu. Neviena amerikāņu avīze, ieskaitot "Washington Post", to neuzdrošinājās. Žurnālistus var saprast. Publikācijas atklāj par Hanteru tādas "smukas lietas", par kurām vienkāršs amerikānis jau sen būtu iesēdināts cietumā.
"Baidos, ka mani iesēdinās," viņš paškritiski rakstīja saviem līdzstrādniekiem. Tie bija amerikāņu titulētākie mažori – spīkeres Nensijas Pelosi dēls un politiskā smagsvara Džona Kerija audžudēls. Kopā ar viņiem Hanters izveidojis naudas mazgātuvi, kas ļāva sūknēt naudu no ārzemju biznesmeņiem, kuri centās iemantot viņa tēva Džo uzticību. 2017. gadā Hanters rakstīja draugam, ka kāds ķīniešu miljardieris viņam maksā desmit miljonus dolāru gadā — "un tas tikai par nepieciešamajiem sakariem".
Šī trakā nauda tik tērēta gaismas ātrumā. Hanters tērēja visai demonstratīvi - porše, audi, jahta par 80 tūkstošiem dolāru, pāris apvidnieku, elitāri klubi. Tērēja trakām ballītēm ar kautiņiem un grautiņiem. Tērēja narkotikām — ir fotogrāfijas, kurās var redzēt tūkstošiem dolāru vērtas kreka kaudzes. Viņš pats atzinās, ka "smēķēja visu, kas kaut mazliet atgādināja kreku": "Es nosmēķēju vairāk parmezāna, nekā jebkurš cits..."
Евро на бельевой веревке - Sputnik Latvija, 1920, 13.02.2020
Kariņš komentēja korupcijas lietas izmeklēšanu Latvijā pret Džo Baidena dēlu
Atsevišķs stāsts – vieglas uzvedības meitenes. Braucot uz Ukrainu "cīnīties ar krievu agresiju", Baidens jaunākais tērēja tūkstošiem dolāru vietējām prostitūtām. Nakti ar viņu pavadīja Kristīne Matvejeva un Rima Jeļmejeva, piesedzoties ar pseidonīmiem Merilina un Greta. No sarakstes redzams, kā 2018. gada rudenī Hanters palīdzēja meitenēm saņemt honorāru viņa bankas nodaļā.
"Krievu Oksanai" — tā viņš "kontaktos" ierakstīja meiteni —Baidens jaunākais pārskaitījis divus tūkstošus dolāru. Meitenei vārdā "Vikija" apsolīja apmaksāt lidmašīnas biļeti un dzīvokļa īri viņas mātei Ukrainā. Tiešām pacēla Ukrainas ekonomiku. Ukraiņi beidzot sagaidījuši amerikāņu investīcijas.
Dzimtenē viņš dzīroja vēl plašāk. Fotogrāfijās Daily Mail mēs redzam Hanteru kailu, Hanteru nopīpējušos līdz baltajām pelītēm, Hanteru piedzērušos, Hanteru ar prostitūtu, Hanteru ar kreka pīpi, Hanteru ar divām prostitūtām un sunīti. Īpaši priecē Baidena jaunākā tuvplāns ar vaļēju muti. Nomelnējušas zobu atliekas — tā izskatās narkomāna mute, kas gadiem ilgi lieto kreku.
Rodas dabisks jautājums, kāpēc vispār vajadzēja šo visu fotografēt, kāpēc glabāt bildes klēpjdatorā? Jāatzīmē, ka ar fotogrāfijām mūsu varonis neaprobežojās. Viņš visu laiku filmēja video ar sevi daždažādās... hm-m-m-m... situācijās.
Vēlāk ASV prezidenta dēls augšupielādēja savus pornogrāfiskos video ierakstus populārākajās atbilstoša profila platformās. Līdz nesenam laikam tas viss bija brīvi pieejams. Hanters Baidens nofilmēja un augšupielādēja apmēram piecsimt videoierakstus. Kāds profila resurss apbalvoja viņu par aktīvu piedalīšanos ar sešdesmit sešām balvām.
Jau sen pagājuši tie patriarhālie laiki, kad viens vienīgs "Ovālā seksa" gadījums teju noveda Bilu Klintona pie impīčmenta. Par velti amerikāņi pauž sašutumu sociālajos tīklos: "Un tā ir Amerikas pirmā ģimene! Kas par netiklību!"
Штаб-квартира Министерства обороны США - Sputnik Latvija, 1920, 05.02.2020
Viedoklis
Kā zāģē Amerikā: atrasts "korupcijas melnais caurums"
Amerikāņu demokrātiskie mediji ar ledainu vienaldzību atsit kaudzes kompromāta uz Amerikas Savienoto Valstu prezidenta dēlu. "Varbūt fotogrāfijās vispār nav viņš." "Pierādiet to!" "Par ko tāda jezga?"
Nesen Hanters sniedza interviju slavenajam komiķim Džimijam Kimelam. Puiši atklāti izklaidējās: narkotikas, prostitūtas, politika — tas viss viņiem šķita ļoti smieklīgi. "Interesanti, cik daudz parmezāna viņi nopīpēja pirms ētera?" painteresējās Donalda Trampa dēls, Dons jaunākais.
Ja tētis Džo kaut būtu cīnījies ar savu dēlu, to varētu uzskatīt par viņa personīgo traģēdiju. Kas pārējiem par daļu? Taču ASV prezidents dievina savu vienīgo dēlu un pilnībā atkarīgs no viņa. Viņš pat prezidenta vēlēšanās balotējās, jo Hanters palūdzis.
2019. gadā Baidens jaunākais galīgi bankrotējis. Viņa bankas kontā bija 44 centi. Lai samaksātu parādus, viņš pat mēģināja ielīst savas meitas uzkrājumos koledžai — galīga samaitātība pēc amerikāņu mērauklām.
"Ja tu nebalotēsies prezidenta amatam — tolaik viņš rakstīja tēvam, — es nekad neatmazgāšos." "Es balotēšos, — Baidens atbildēja, — taču tu man esi vajadzīgs... Vienīgais, ko gribu, lai tu izārstētos..."
Sarakste no klēpjdatora pierāda, ka ASV prezidents visu zināja par savu dēlu. Viņš regulāri piesedza viņu tiesu priekšā, meloja žurnālistiem.
Piemēram, kādreiz Hanters uzsāka romānu ar sava vecākā, no vēža mirušā brāļa sievu. Baidens vecākais atbalstīja Hantera melus par to, ka šīs attiecības sākušās tikai pēc viņa brāļa nāves.
Флаг Украины на здании Верховной рады в Киеве - Sputnik Latvija, 1920, 25.11.2019
Politika
Kurš ir pelnījis izmeklēšanu: Tramps vai Baidens?
Būdams viceprezidents, kurš uzraudzīja Ukrainu, Džo Baidens labi zināja par Hantera iecelšanu siltā vietiņā "Burismā". Bet, kad par korumpēto kompāniju sāka interesēties Ukrainas ģenerālprokurors, viņš ieradās Kijevā un lika Ukrainas varas iestādēm atlaist ģenerālprokuroru.
Proti, Hanters nav vien prezidenta personiskā nelaime. Viņš ir svarīgs ASV ārpolitikas faktors. Tā kļūst par instrumentu narkotiku un meiteņu iegādei amerikāņu prezidenta dēlam.
Es nezinu, vai ir iespējams aizsniegt ukraiņu prātiņus, vai viņi tur nospēlējušies līdz vājprātam. Taču ukraiņiem būtu jāpievērš uzmanība šim stāstam. Amerikāņu saimnieki atklāti viņus uzrīda Krievijai. Uz robežas pusi dodas tanki, trenējas bezpilota lidaparātu operatori, izsludināts rezervistu iesaukums. Ukraiņu puišiem būs jāmirst, lai tikai Hanters Baidens varētu nopirkt sev vēl vienu narkotiku devu vai kādu Oksanu. Vai tiešām tas ir to vērts?
Ziņu lente
0