Politika

"Melu jūra to vairs neapstādinās": Gobzems paziņoja par partijas dibināšanu

© Sergey MelkonovМитинг на Эспланаде, организованный депутатом Сейма Алдисом Гобземсом
Митинг на Эспланаде, организованный депутатом Сейма Алдисом Гобземсом - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saeimas deputāts Aldis Gobzems paziņoja par gatavību dibināt partiju – tās nosaukums jau ir zināms, taču pagaidām tiek turēts noslēpumā.

RĪGA, 13. oktobris – Sputnik. Dumpīgais Saeimas deputāts Aldis Gobzems pēc dažām dienām kopš neapmierināto mītiņa, kurš norisinājās Rīgā aizritējušajā sestdienā, paziņoja par partijas dibināšanu. Par to viņš pastāstīja kārtējā emocionālā publikācijā sociālajā tīklā Facebook.

"Man, tāpat kā ikvienam, mēdz būt šaubas. Bet pēc sestdienas pie Raiņa to vairs nav. Paskaidrošu.

Jūs sestdien visi redzējāt, kā varas propagandas mašinērija tika iedarbināta ar fake news. Jūs nekad dzīvē par mani medijos neizlasīsiet neko labu. Jūs tur neizlasīsiet, ka tieši es panācu vairākiem simtiem Zolitūdes cilvēku valsts pastāvēšanas vēsturē lielākās kompensācijas. Jūs izlasīsiet, ka es esmu uzmetis. Kaut tie ir meli. Tāpat kā meli ir 200. Jums ar putām uz lūpām Pētersoni, Spriņģes, fakčekotāji un Jāņi Zvēri stāstīs, kāds esmu drauds un ka neko neesmu paveicis. Arī tie, kas paši pie manis nākuši pēc bezmaksas padoma, jau minēto Spriņģi ieskaitot," sašutis raksta Gobzems.

Pēc viņa sacītā, sestdien, bez visādiem līdzekļiem, naudas un ar pilnu banu TV, radio un jebkādos citos medijos viņš spēja savākt vairākus tūkstošus cilvēku. Un kā solīja Gobzems, pasākums notika bez kritikas un partiju pasākumiem.

"Mans mērķis bija sniegt labestību," apgalvo politiķis. Pasākums bija veiksmīgs, sasniedza savus mērķus, tādēļ Gobzems cer, ka nākamreiz atnāks 10 tūkstoši.

Naidu un ņirgāšanās, kuras aizpildījušas sociālos tīklus attiecībā pret Gobzemu, politiķis tiecas uzskatīt par bailēm. Pretinieki vienkārši nobijās, ieraugot, ka sestdien tik daudz cilvēku atnāca uz deputāta mītiņu un sniedza viņam uzticības mandātu.

Акция протеста медиков у здания Сейма. Депутат Сейма Алдис Гобземс - Sputnik Latvija
"Man, latvietim, bija kauns": Gobzems pastāstīja, par ko nākas sarkt Latvijā

"Šobrīd man jāsper nākamais solis. Jānodibina partija. To prasa spēles noteikumi. Tā nebūs kaut kas ideāls, tā būs tikai nepieciešamais instruments, lai izcīnītu. Un es uzvarēšu. Uzvarēšu, jo aiz manis stāv liela tautas daļa. Nevis vienkārši stāv, bet no sirds mīl. Tāpēc manas idejas uzvarēs. Jo tās ir godīgas un patiesas," pārliecināts Saeimas deputāts.

Bet tagad viņām būs nepieciešams, lai uz mītiņu atnāk nevis 200 cilvēki, kā rakstīja sabiedriskie mediji, bet vismaz 500, norāda Gobzems. Partija tiks nodibināta 22. novembrī. Tās nosaukums jau ir izdomāts, taču pagaidām tiek turēts noslēpumā, vēsta saviem sekotājiem politiķis.

"Manas komandas pamatnostādnes ir un būs: Maza, bet efektīva valsts pārvalde, kuru vada Tautas vēlēts Prezidents! Politiķu un ierēdņu personīgā atbildība par vārdiem un darbiem! Demokrātijas un vēlēšanu procesu uzlabošana un pilnveidošana, kas sevī ietver vēlēšanu sistēmas maiņu. Galvenā prioritāte: beigt dr**t un sākt lobēt mūsu uzņēmējus, tautsaimniecību, kura uztur izglītību, medicīnu, drošību! Mums izdosies! Un neviena melu jūra to vairs neapstādinās!" pārliecināts Aldis Gobzems.

Ziņu lente
0