Lielākais aviopārvadātājs Eiropā atsāk reisus no Rīgas

© Sputnik / Sergey MelkonovСамолет Boeing 737 авиакомпании Ryanair в аэропорту Рига
Самолет Boeing 737 авиакомпании Ryanair в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tuvākajā laikā lielākā zemo cenu lidsabiedrība Eiropā – kompānija Ryanair atjaunos satiksmi vairāk nekā 30 maršrutos.

RĪGA, 29. jūnijs — Sputnik. Īrijas zemo cenu lidsabiedrība Ryanair atsākusi regulārus starptautiskos aviopārvadājumus arī no Rīgas, stāsta jauns.lv, atsaucoties uz lidostas pārstāvi Lauru Kulakovu.

Pirmais reiss no Rīgas notiks uz Austrijas galvaspilsētu Vīni, taču tuvākajā laikā aviokompānija Ryanair paplašinās virzienu skaitu, tāpat kā aviokompānija Wizz Air no Ungārijas, vācu aviokompānija Lufthansa, nacionālā aviokompānija airBaltic un aviopārvadātājs no Somijas Finnair. Starp galamērķiem parādīsies Londona, Berlīne, Dublina, Milāna, Brisele, Mančestera, Edinburga, Istmidlendsa un Pafa.

Салон самолета аirBaltic Bombardier CS300 в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Ryanair neatsāks reisus ar "trako" prasību lidot ar tukšu vidējo rindu

Kulakova atgādināja, ka patlaban vēl joprojām aizliegti lidojumi uz Latviju no valstīm, kur kopējais Covid-19 saslimstības līmenis uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju pārsniedz 25 gadījumus.

Iepriekš vēstīts. ka Īrijas aviokompānijas Ryanair izpilddirektors Maikls O’Līrijs paziņoja, ka iecere sasēdināt cilvēkus lidmašīnā tā, lai starp katriem diviem pasažieriem būtu viena brīva vieta vai eja, ir muļķīga. Tā O’Līrijs komentēja noteikumus, ko Eiropas Komisija izstrādāja 2020. gada aprīlī.

Pēc īru aviokompānijas direktora domām, Ryanair biznesa modelis paredz biežus avioreisus ar pasažieru vietu maksimālu aizpildījumu. "Mēs nevaram pelnīt, ja vietas aizpildītas par 66%," viņš paziņoja.

Ziņu lente
0