IeM vadītājs LFF prezidenta vēlēšanām nodrošinājis futbola zvaigžņu atbalstu

© Sputnik / Sergey MelkonovМинистр внутренних дел Латвии Сандис Гиргенс
Министр внутренних дел Латвии Сандис Гиргенс - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas Futbola federācijas prezidenta postenim plāno balotēties arī valsts iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens. 3. jūlijā gaidāmas vēlēšanas. To priekšvakarā viņš nodrošinājis sev divu Latvijas futbola agrāko zvaigžņu atbalstu.

RĪGA, 28. jūnijs — Sputnik. Latvijas iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens izvirzījis savu kandidatūru Latvijas Futbola federācijas prezidenta postenim un iepazīstinājis ar futbola attīstības stratēģiju Latvijā. Viņš uzskata, ka laiks izstrādāt futbola filozofiju un spēles rokrakstu.

"Viena misija, viena vīzija, viens plāns. Kopā ar LFF biedriem un starptautiskiem ekspertiem izstrādāsim un ieviesīsim praksē jauno Latvijas futbola un jaunatnes sistēmas attīstības vīziju," uzskata Sandis Ģirģens.

Lai padarītu savus vārdus un idejas pārliecinošākas, Ģirģens piesaistījis savai komandai nesenā pagātnē labi pazīstamus futbolistus – Andri Vaņinu un Juriju Laizānu. Gūstot panākumus, Ģirģens plāno iecelt Vaņinu LFF sporta direktora amatā, bet Laizānu – federācijas ģenerālsekretāra amatā. Ģirģens cer un LFF locekļu pareizu izvēli un sola plašākas pilnvaras lēmumu pieņemšanā.

Министр внутренних дел Сандис Гиргенс - Sputnik Latvija
Ģirģens par Uzvaras dienu: vai tiešām kāds domāja, ka es cilvēkiem uzrīdīšu suņus

Federācija nedrīkst būt šauru interešu klubs, ir pārliecināts kandidāts.

Līdz ar S.Ģirģenu uz LFF prezidenta posteni kandidē arī Latvijas minifutbola asociācijas vadītājs Vadims Ļašenko, kurš pirms diviem gadiem tikai mazliet piekāpās  Kasparam Gorkšam.

Andris Vaņins savas karjeras gaitā piedalījies 100 mačos nacionālās izlases sastāvā un turpina spēlēt. Šosezon viņš aizsargā Šveices komandas "Cīrihe" krāsas. Jurijs Laizāns Latvijas izlasē noslēlējis 113 mačus (15 vārti), EURO-2004 dalībnieks, UEFA kausa īpašnieks (2005). pedējos gadus strādā Krievijas premjerlīgas kluba "Krasnodar" skautu nodaļā.

Ziņu lente
0