Kārtējais krīzes upuris: Rīgā veikals ir spiests slēgties ciet

© Sputnik / Sergey MelkonovТорговый центр Spice
Торговый центр Spice - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tirdzniecības centra "Spice" vadība nav nomniekiem pretimnākoša un pieprasa samaksu pilnā apmērā, ne visi veikali krīzes laikā un bez klientiem var atļauties šādus tēriņus.

RĪGA, 7. maijs – Sputnik. Šajos grūtajos laikos tirdzniecības centra "Spice" vadība atteicās būt nomniekiem pretimnākoša, tādēļ veikals "Mini Mode" ir spiests slēgties ciet, teikts veikala paziņojumā, raksta Press.lv.

"T/c "Spice" veikals "Mini Mode" bija 15 gadus - no 2005. līdz 2020. Vēlos atzīmēt, ka šo 15 gadu laikā nekad, nevienu reizi nenokavējām rēķinu apmaksas termiņus. Arī pateiktam vārdam ir svars - tos arī vienmēr esam turējuši, bijuši uzticīgi un visādi citādi ļoti lojāli t/c "Spice"," teikts paziņojumā.

Соблюдение мэр предосторожности прежде всего. Маска, перчатки и дезинфекция в магазине - Sputnik Latvija
Mēs neesam slimības perēklis: veikali sašutuši par valdības prasībām

"Mini Mode" vadība uzsver, ka viņi līdz pēdējam cerēja, ka saistībā ar ārkārtējo situāciju tiks panākta vienošanās ar nomas maksas samazināšanu, taču tas nenotika. Pēc daudzām vēstulēm, kas tika uzrakstītas "Spice" vadībai, tika saņemta atbilde, ka nomas maksa jāsamaksā pilnā apmērā un nekādu atvieglojumu nebūs.

"T/c Spice nostāja bija konkrēta: ja nevarat maksāt, ejiet prom, taču par to jāmaksā sods," teikts "Mini Mode" paziņojumā.

Iepriekš Sputnik Latvija rakstīja, ka krīzes dēļ tiek slēgta leģendārā viesnīca Hotel Roma, kas atrodas Vecrīgā, Kaļķu ielā.

Viesnīcas pārvaldniece Linda Mūrniece paziņoja, ka uzturēt viesnīcu vienkārši ir kļuvis nerentabli.

Ziņu lente
0