Nils Ušakovs sniedzis oficiālu paziņojumu

© Sputnik / Sergey MelkonovНил Ушаков на конгрессе партии "Согласие"
Нил Ушаков на конгрессе партии Согласие - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viņa kaķi Kuzja un Muris turpmāk strādās galvaspilsētas bijušā mēra ofisā Rīgā. Šķiet, "Saskaņai" Rīgā vairs nav izredžu.

RĪGA, 1. marts – Sputnik. Bijušais Rīgas mērs, Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs sniedzis oficiālu paziņojumu savā lapā Facebook.

Politiķis pastāstīja, ka viņa kaķi, ilggadējie Rīgas domes iemītnieki, kuri kopš 2011. gada strādājuši rīdzinieku labā, tagad pārstāvēs Latviju augstākā līmenī.

Līdz Briselei Kuzja un Muris vēl nav nokļuvuši, toties apmetušies EP deputāta ofisā Rīgā. Tagad viņi dzīvos tur.

"Tas ir oficiāli - divi Rīgas domes kaķi Muris un Kuzja, kas strādāja rīdzinieku labā kopš 2011. gada, atstāja savu darbu. Tagad viņi ir Eiropas sociālistu un demokrātu pārstāvji un strādā manā Rīgas ofisā. Visiem jaukas brīvdienas!" Nils Ušakovs priecīgi pavēstīja saviem lasītājiem.

 

 

Par to, ka kaķi mainīs savu dzīvesvietu, kļuva zināms jau iepriekš, taču tagad Ušakovs oficiāli apstiprinājis informāciju, zinot, ka abi dzīvnieki ir rīdzinieku mīluļi un daudzi pārdzīvo par viņu likteni.

Galvaspilsētas bijusī vicemēre Anna Vladova, kura zināmu laiku rūpējās par Kuzju un Muri, pastāstīja, ka pēc Rīgas domes atlaišanas frakcija "Saskaņa" pametīs Rātsnama telpas un nebūs neviena, kam parūpēties par kaķiem. Pie tam viņa pieļāva, ka gadījumā, ja galvaspilsētas domē no jauna parādīsies "Saskaņas" frakcija, runči varētu atgriezties.

Официальные рижские коты - Кузя и Мурис - Sputnik Latvija
Politika
"Rūpēsimies ne tikai par kaķiem": Rīgas vēlēšanām parādījies pirmais kopīgais saraksts

Taču, acīmredzot, krievu skolu aizstāvja Konstantīna Čekušina izvirzīšana "Saskaņas" saraksta līdera un Rīgas mēra kandidāta postenim gaidāmajās Rīgas domes vēlēšanās, izšķīrusi arī kaķu tālāko dzīvi.

Iepriekš publicists Vladimirs Lindermans savā iknedēļas politisko notikumu apskatā norādīja: "Saskaņai" ir skaidrs, ka pie varas tā vairs nenonāks.

Virkne ekspertu uzskata, ka vienīgais, kas varētu glābt partijas stāvokli, ir vispārēji iecienītais Nils Ušakovs, taču viņš savus kaķus no Rīgas domes jau ir aizvedis...

Ziņu lente
0