Latvijas jaunuzņēmumi padalījās idejās ar prezidentu

© Sputnik / Sergey MelkonovВизит президента Украины Владимира Зеленского в Латвию. Владимир Зеленский и Эгилс Левитс возложили цветы к памятнику Свободы в Риге
Визит президента Украины Владимира Зеленского в Латвию. Владимир Зеленский и Эгилс Левитс возложили цветы к памятнику Свободы в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunuzņēmumi var izveidot Latvijai kreatīvu ideju, interesantu kompāniju un teicamu investīciju iespēju vietas imidžu.

RĪGA, 18. februāris – Sputnik. Prezidents Egils Levits tikās ar Latvijas Jaunuzņēmumu asociāciju Startin.LV un jaunuzņēmumu pārstāvjiem, lai apspriestu to sasniegumus, aktuālos jautājumus un nosacījumus jaunuzņēmumu attīstībai Latvijā, ziņo prezidenta kanceleja.

Prezidentu interesēja jaunuzņēmumu pārstāvju viedoklis par likumdošanas pilnveidošanas piedāvājumiem šajā jomā, Latvijas tēla atpazīstamības veicināšanas un uzlabošanas idejām, kas būtu vieta ar kreatīvām idejām, interesantām kompānijām un teicamām investīciju iespējamām.

​Levits tikās ar jaunuzņēmumu "Sonaworks" (aprīkojums skaņas ierakstu studijām), "Giraffe360" (3D kameras), "CastPrint" (inovatīvi lūzumu fiksatori) un "Solfegio" (lietotne mūzikas mācībām) pārstāvjiem, augsti novērtējot viņu panākumus Eiropas un pasaules tirgu iekarošanā, kā arī viņu nākotnes attīstības perspektīvas.

Saskaņā ar Eurostat, Latvija ieņem piekto vietu Eiropā jauno kompāniju "dzimstības līmeņa" ziņā, piekāpjoties vienīgi Lietuvai, Portugālei, Slovākijai un Ungārijai.

Ziņu lente
0