Galkins pastāstīja, kādas problēmas pastāv Latvijas, Lietuvas un Igaunijas iedzīvotājiem

© Sputnik / Владимир Астапкович / Pāriet pie mediju bankasРоссийский артист эстрады, пародист, юморист и шоумен Максим Галкин
Российский артист эстрады, пародист, юморист и шоумен Максим Галкин - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc Krievijas komiķa Maksima Galkina domām, Baltijas valstu iedzīvotājiem nav nekādu problēmu, tādēļ ar viņiem arī nav, par ko jokot.

RĪGA, 31. decembris – Sputnik. Krievijas humorists un televīzijas raidījumu vadītājs Maksims Galkins pastāstīja šova "Un parunāt?" vadītājai Irinai Šihmanai par to, kā dažādās pasaules valstīs publika reaģē uz viņa uzstāšanos, vēsta Mixnews.lv.

Galkins īpaši atzīmēja Baltijas valstu iedzīvotājus un amerikāņus. Pēc viņa domām, Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un ASV iedzīvotājiem nav reālu problēmu, nav "sociālo sāpju".

Tādēļ arī tēmu jokiem šajās valstīs īpaši nav.

Atgādināsim, ka vasarā klīda baumas par to, ka Galkins kopš ar sievu Allu Pugačovu iegādājās Latvijā dzīvokli elitārā dzīvojamā kompleksā Park Residences, Jūrmalā.

Apartamenti šādā dzīvojamā kompleksā maksā ne mazāk par 400 tūkstošiem eiro, savukārt platība sākas no 100 kvadrātmetriem.

Пенсионеры, деньги - Sputnik Latvija
Eksperts: Latvijā ir dārgi būt nabagam un lēti būt bagātam

Informācijas avoti atzīmēja, ka ir zināms, ka darījums notika "slepenā režīmā". Zvaigžņu pāris pirkumu neafišēja.

Taču ir patiesi zināms, ka Pugačova mīl pavadīt laiku Jūrmalā kopā ar slavenu Latvijas skatuves mākslinieci Laimu Vaikuli. Viņas pat ieraksta nelielus savstarpējus video par savu dzīvi, dēvējot šo sižetu sēriju "Dāmas no kāpām".

Iespējams, no elitārā dzīvojamā kompleksa Jūrmalā Galkinam vienkārši nav redzamas Latvijas iedzīvotāju sociālās problēmas, jo paši Latvijas iedzīvotāji, saskaņā ar dažādu aptauju datiem, domā, ka šādas problēmas ir.

Latvijas iedzīvotājiem rūp gan zemās algas, gan mazās pensijas, gan augstās mājokļu cenas, kā arī medicīnas pakalpojumu un izglītības kvalitāte. Turklāt politologi pastāvīgi runā par bezdibeni starp turīgajiem un trūcīgajiem valstī.

Ziņu lente
0