Astrologi stāsta par 2020. gada krāsām

CC0 / PIVISO / New year's eveПразднование Нового года
Празднование Нового года - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Nākamais gads aizritēs baltās jeb metāliskās Žurkas aizbildniecībā, un, protams, Jauno gadu labāk sagaidīt krāsās, kas gada aizbildni nekaitina.

RĪGA, 31. decembris — Sputnik. Jaunais 2020. gads aizritēs Metāliskās Žurkas zīmē, tāpēc Jaunā gada nakti ieteicams sagaidīt metālisku toņu tērpā un ģimenes lokā, kā arī neierobežot savas kulinārās fantāzijas, stāsta RIA Novosti aptaujātie astrologi.

Sagaidot skatās uz ārieni

Новогодние подарки - Sputnik Latvija
Ko uzdāvināt mīļotajai Baltās Žurkas gadā. Labākie ieteikumi

"Sāksim ar to, ka nākamais gads aizritēs baltās jeb metāliskās Žurkas aizbildniecībā, un, protams, Jauno gadu labāk sagaidīt gada saimnieces krāsās: baltā, pelēkā, bēšā, tērauda nokrāsās, pelēkzilā, bāli bēšā, ziloņkaula krāsā," atklāja astroloģe Lilija Ļubimova.

Savukārtu astroloģe Eleonora Ginzburga ieteica Jaungada tērpā izvairīties no "uguns" krāsām – oranžās, sarkanās, dzeltenās. "Tādas kliedzošas, izaicinošas krāsas žurkai nepatiks. Uguns ir metāla ienaidnieks," atzīmēja Ginzburga.

Dzīres pa visu pasauli

Jaunā gada galdā nekādu ierobežojumu nav, tāpēc droši var likt lietā fantāziju un ēdienus galdā pasniegt ar iedvesmu. Ginzburga piebilda, ka galdā jāliek šķīvis ar svaigiem augļiem, dārzeņiem un zaļumiem, turklāt jāpagatavo daži ēdieni ar graudu produktiem.

"Šajā jomā viss ir jūsu ziņā, jo žurka ir visēdāja, tāpēc tādu ierobežojumu, kā, piemēram, Cūkas vai Gaiļa gadā nav. Šķiet, šogad robežas var nospraust tikai saimnieces fantāzija," piebilda Ļubimova.

Jāpiebilst, ka astrologi iesaka sagaidīt Jauno gadu ģimenes un vistuvāko cilvēku lokā, jo žurka ir īsts mājās sēdētājs. Protams, neaizmirstiet likt svētku galdā žurkas figūriņu, bet tai līdzās – metāla vai koka medaljonus (amuletus, talismanus), kas nes veiksmi, labklājību un veselību.

Кремлевская елка Письмо Деду Морозу - Sputnik Latvija
Prognoze Baltās Žurkas gadam: horoskops Zodiaka zīmēm

"Veiksmes simbols ir koks. Tātad varat izmantot jebkādu koka simboliku un visas zaļā nokrāsas. Žurka par aizsardzības elementu vienmēr uzskata metālu – tā viņas jūtas drošībā. Tāpēc var izmantot arī jebkādus metāla elementus," piebilda Ginzburga.

Savukārt Ļubimova piebilda, ka līdzās žurkas figūriņai jānoliek neliels trauciņš ar graudiem, auzu pārslām vai izdiedzētiem graudiem. Viņa paskaidroja, ka graudi ir bagātības un labklājības simbols, bet dīgsti – jaunas dzīves simbols.

"Varat izveidot šķīvīti ar naudu vai saviem laimes un labklājības simboliem. Jaunais gads jāsagaida sapostiem, pie galda, simbols nedrīkst gulēt kaut kur skapī. Varat pat nopirkt rotaļlietu – žurciņu vai pelīti – un piekārt to svētku eglē," pastāstīja astroloģe.

Zīmītes ar ilgotāko vēlmi gadu mijā

Astroloģes uzskata, ka ir ļoti jauki, pat noderīgi iedomāties vēlēšanos Jaungada naktī.

"Varu teikt, ka dažādi ticējumi ir kolektīvo sapņu auglis, kas sabiedrībā veidojies gadu tūkstošiem. Cilvēki ir pieraduši kaut kam ticēt, un šīs zināšanas viņi nodod viens otram. Kad daudzi cilvēki sāk kaut kam ticēt, tas darbojas," paskaidroja Ginzburga.

Arī Ļubimova piebilda, ka Jaungada naktī liels skaits cilvēku izjūt prieku un pacilātību. Tāds noskaņojums dod spēkus iztēlotajai vēlmei un ļauj tai piepildīties. Tomēr nekādus jaunus ticējumus un iespējas iedomāties vēlēšanos Ļubimova neatklāja.

"Tā ir prieka un laimes diena. Pilnīgi pietiks ar zīmīti gadu mijā un teicamu noskaņojumu," viņa iedrošināja.

Ziņu lente
0