Ko uzdāvināt mīļotajai Baltās Žurkas gadā. Labākie ieteikumi

© Foto : pixabay.com / WDnetStudioНовогодние подарки
Новогодние подарки - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunais gads – tās ir dāvanas, dāvanas mīļiem cilvēkiem. Katru gadu simtiem vīriešu lauza galvu, kā iztapt mīļotajai.

RĪGA, 29. decembris – Sputnik. Jaunais gads – tās ir svecītes eglē, šampanietis glāzē, dažnedažādi gardumi galdā un, protams, dāvanas tuviem un mīļiem cilvēkiem. Ik gadus vīrieši pūlas atrast interesantas un jaukas dāvanas mīļotajām dāmām, bet sievietes mēģina dot smalku mājienu par saviem slēptākajiem sapņiem. Lai nekļūdītos, sagādājot pārsteigumu mīļotajai, vajag pievērst uzmanību prognozēm, ko pauž Austrumu horoskops.

Zinātniskās astroloģijas skolas vadītājs Sergejs Bezborodnijs pastāstīja RIA Novosti, ko vajadzētu dāvināt Jaunajā gadā dāmām – dažādu Zodiaka zīmju pārstāvēm.

Žurka

2020. gada galvenās Zodiaka loka zīmes pārstāvēm labākā dāvana būs mašīnas vai dzīvokļa atslēgas. Lieta tāda, ka Žurkām šogad sākas pavisam jauna dzīve, kurā viss būs citādi. Vīrietim nāktos pievērst uzmanību lielam pirkumam – nekustamajiem īpašumiem. Galējā gadījumā Žurkas gadā dzimušai dāmai var uzdāvināt labu somiņu.

Vērsis

Vērsim ieteicams uzdāvināt kaut ko romantisku. Dāvanai noteikti jādemonstrē doma par mīlestības pilnām attiecībām, citādi jūs riskējat zaudēt iemīļoto.

Tīģeris

Bezbailīgās Tīģerienes novērtēs nedēļas atpūtu vai ilgu ceļojumu turp, kur viņa jau sen gribējusi doties. Lai nekļūdītos, labāk pavaicājiet atklāti.

Trusis

Nākamajā gadā Truši var viegli kļūt par hakeru uzbrukuma upuriem, tāpēc jauns mobilais tālrunis ar pastiprinātu aizsardzības sistēmu būs ideāla Jaungada dāvana.

Pūķis

Pūķim vajadzētu biežāk iziet sabiedrībā. Ielūgums uz interesantu semināru, teātra, koncerta vai cirka izrādi kļūs par neaizmirstamu dāvanu un iekaros mīļotās sievietes sirdi.

Čūska

Valdzinošā Čūska novērtēs tradicionālu dāvanu – rotaslietu. Iespējams arī uzdāvināt kaut ko no bižutērijas.

Zirgs

Zirgam labāk pavaicāt, ko viņa pati vēlas, jo tik un tā neizdosies pašam uzminēt, ko šajā Jaunajā gadā vēlas saņemt šīs zīmes pārstāves.

Aita

Kopīga atpūta kādā interesantā vietā kaut kur kalnos – tā būs ideāla dāvana Aitai. Lieciet lietā fantāziju, nebaidieties no eksperimentiem – viss būs kārtībā.

Pērtiķis

Pērtiķim noderēs ceļojums uz Dienvidaustrumāziju. Viņa priecāsies par personīgās izaugsmes treniņu, jogas vai masāžas kursiem. Relaksēšanās – lūk, kas ir jāņem vērā, izvēloties dāvanu.

Gailis

Vislabākā dāvana ekscentriskajiem Gaiļiem būs abonements atveseļošanās centrā. Nākamgad šīs zīmes pārstāvjus gaida veselības problēmas. Varat pievērst uzmanību arī elitāriem skaistumkopšanas saloniem. Miegs, aprūpe, pareizs uzturs un veselība – galvenie vārdi dāvanā Gaiļa zīmes pārstāvēm.

Suns

Mājīgajām un mīļajām Suņa zīmes pārstāvēm jāuzdāvina kaut kas lietderīgs un praktisks ģimenei vai tuviniekiem. Nevajag eksperimentēt, - labāk apjautājieties, lai nepieļautu kļūdu.

Cūka

Labāko pārsteigumu Cūkas zīmē dzimušajām dāmām sagādās nauda. Vēlams – tā pavairāk un valūtā.

Ziņu lente
0