Amerikāņu medijus pārsteigusi Su-34 pārvadāšana pa ceļu

© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Pāriet pie mediju bankasРоссийский многоцелевой истребитель-бомбардировщик Су-34 выполняет демонстрационный полет на авиасалоне МАКС-2019
Российский многоцелевой истребитель-бомбардировщик Су-34 выполняет демонстрационный полет на авиасалоне МАКС-2019  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Raksta autors ievērojis, ka iznīcinātājs tiek transportēts pa ceļu. Ja lidmašīna tiktu buksēta, tas nevienu nebūtu pārsteidzis.

RĪGA, 2. novembris – Sputnik. Amerikāņu izdevums The Aviationist pievērsis uzmanību tam, kā iznīcinātājs Su-34 tiek pārvests pa šoseju Voroņežas apkaimē, Krievijā – kāds aculiecinieks to nofilmējis videoreģistratora kamerā, vēsta RIA Novosti.

"Pagaidiet. Ko? Ko Krievijas Su-34 dara uz ceļa?" – tādu virsrakstu materiāla autors devis rakstam.

Viņš atzīmēja: ja lidmašīna tiktu transportēta, tas nevienu nepārsteigtu. "Taču šis Su-34 pārvietojas pa ceļu pats uz saviem riteņiem. Tikai Krievijā..." piebilda autors.

Putins par Krievijas jaunāko bruņojumu - Sputnik Latvija
Ja neticat, skatieties paši: Putins par Krievijas jaunāko bruņojumu

Pie tam izdevums piebilda, ka ērtību labad iznīcinātājam noņemti spārni. Autors izteica pieņēmumu, ka lidmašīna nosūtīta uz Voroņežu remontam – tur atrodas aviorūpnīca.

The Aviationist ir viens no autoritatīvākajiem izdevumiem kara aviācijas jomā.

Iznīcinātājs-bumbvedējs Su-34 paredzēts virszemes, virsūdens un gaisa mērķu, ar PGA līdzekļiem piesegtu un būtiskā attālumā no bāzes aerodroma izvietotu infrastruktūras objektu likvidācijai pretinieka apšaudes un informatīvās pretestības apstākļos jebkurā diennakts laikā, vienkāršos un apgrūtinātos meteoroloģiskajos apstākļos.

Ziņu lente
0