Politika

Trampam klājas plāni: impīčmenta lietā parādījies jauns liecinieks

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Pāriet pie mediju bankasПрезидент США Дональд Трамп на саммите НАТО в Брюсселе
Президент США Дональд Трамп на саммите НАТО в Брюсселе - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Prezidenta prettiesisko darbību pierādījumus sāk iesniegt cilvēki no viņa loka, apgalvo amerikāņu prese.

RĪGA, 7. окт - Sputnik. ASV prezidenta Donalda Trampa impīčmenta lietā parādījies jauns informators, pavēstīja avīze The Los Angeles Times.

Lietu par prezidenta Trampa impīčmentu demokrāti sāka izmeklēt septembra nogalē. Iepriekš lietā bija viens galvenais informators, taču tā apaugusi ar jauniem faktiem, informē Sputnik Baltkrievija.

Генеральный прокурор Украины Юрий Луценко - Sputnik Latvija
Politika
Ukrainas bijušais ģenerālprokurors pastāstīja par Trampa advokāta spiedienu

Pirmdien ASV prese pavēstīja, ka lietā parādījies jauns liecinies. Tuvākajā laikā iespējama liela informācijas apjoma parādīšanās. Tāpat The Los Angeles Times konstatēja, ka pierādījumus iesniedz arī cilvēki no Trampa tuvākā loka.

Tāpat juristi ziņoja, ka drīz parādīsies arī citi informētāji. Pēdējais ziņotājs, pēc izmeklēšanā iesaistīto advokātu vārdiem, bija cieši saistīs ar Baltā nama un Ukrainas attiecībām.

Pats Tramps no jauna skarbi kritizēja gan cilvēkus, kuri izmeklē impīčmenta lietu, gan arī virkni amerikāņu mediju.

Septembrī izcēlās liels skandāls ap Trampa telefona sarunu ar Ukrainas prezidentu Vladimiru Zeļenski. ASV vadītājam pārmeta centienus pārliecināt Zeļenski sākt bijušā ASV viceprezidenta Džozefa Baidena darbības izmeklēšanu, par to solot finansiālu un militāru palīdzību Kijevai. Šī situācija deva ieganstu ASV Demokrātiskajai partijai ierosināt impīčmenta procedūru.

Ziņu lente
0