Pilots Skotijā apturējis lidmašīnu, lai palaistu garām ezi

© REUTERS / THOMAS PETERЕжовое кафе.
Ежовое кафе. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Reisa pasažieri pastāstīja, ka lidmašīnas apstāšanās par pacelšanās gaisā radusies ārkārtas situācijas dēļ, taču vēlāk pilots paziņojis, ka uz nolaišanās un pacelšanās joslas atrodas ezītis un jāpalaiž garām dzīvnieks.

RĪGA, 23. septembris – Sputnik. Aviokompānijas Loganair pilots Skotijā apturējis lidmašīnu pirms pacelšanās gaisā, lai palaistu garām ezi, kurš šķērsojis  nolaišanās un pacelšanās joslu, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz izdevumu Metro.  

Laineris Saab 340 ar 30 pasažieriem devās no Stornovejas pilsētas uz Invernesu, vēsta izdevums.

Stūrējot uz nolaišanās un pacelšanās joslas, pilots apturēja lidaparātu, jo pamanīja uz joslas ezīti. Lidmašīnas izlidošana tika apturēta uz dažām minūtēm, līdz dzīvnieks pameta joslu.

Ежовое кафе. - Sputnik Latvija
Skrundā organizēta policijas operācija ežu glābšanai

Aviokompānija informēja, ka lidmašīnas kapteinis rīkojies saskaņā ar instrukcijām. "Mēs lidojam uz attālākajiem Skotijas rajoniem, tāpēc tamlīdzīgas situācijas rodas bieži. Mēs vienmēr cenšamies pēc iespējas mazāk traucēt savvaļas dzīvniekus," teica Loganair direktors Nils Hjūzs.

Reisa pasažieri izdevumam pastāstīja, ka lidmašīnas apstāšanās par pacelšanās gaisā radusies ārkārtas situācijas dēļ, taču vēlāk pilots paziņojis, ka uz nolaišanās un pacelšanās joslas atrodas ezītis un jāpalaiž garām dzīvnieks.

Ziņu lente
0