Kādas "cūcības" gaidāmas 2019. gadā: ekstrasenses Ilonas Kaldres prognoze

© Sputnik / Alexandr Kryazhev / Pāriet pie mediju bankasФабрика игрушек "Бирюсинка" в Красноярске
Фабрика игрушек Бирюсинка в Красноярске - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Par to, kā un ar ko sagaidīt Jauno 2019. gadu, no kādām dāvanām labāk atteikties un ko mums nesīs dzeltenā zemes Cūka, lasītājiem pastāstīja pazīstamā igauņu ekstrasense Ilona Kaldre.

RĪGA, 31. decembris — Sputnik. Jaunajā gadā dzelteno zemes Suni nomainīs tādas pašas krāsas Cūka. Lai gūtu nākamā gada aizbildņa labvēlību, nāksies ņemt vērā dažus ieteikumus, vēsta Sputnik Igaunija.

Pazīstamā igauņu ekstrasense, "Baltijas ekstrasensu cīņas" uzvarētāja un "Starptautiskās ekstrasensu cīņas" sudraba balvas ieguvēja Ilona Kaldre pastāstīja, ka dzeltenās zemes Cūkas gads būs ļoti nemierīgs. Viņa pauda, ka nekā monotona nākamgad nebūs un īpašas "vētras" gaidāmas ģimenes lietās, mīlestībā un politikā.

"Nākamā gada simbols ir viltīgs, nemierīgs, mīlas pārpilns un dažos jautājumos pat neprincipiāls," – atklāja Kaldre.

Viltīgā, pārdrošā un cietsirdīgā Cūka radīs lielu skaitu provokāciju arī starptautiskajā līmenī. Politiķiem jau tagad vajadzētu patrenēties un "saglaust" savu vārdu krājumu, jo 2019. gads neļaus tukši teikt agresīvus vārdus.

Jaungada galds – bez cūkgaļas

Jaunais 2019. gads jāsagaida jautri, labā noskaņojumā, jo priekšā gaidāmi visai sarežģīti divpadsmit mēneši. Gads mūs biedēs ar dažādiem nepatīkamiem notikumiem un prognozēm. Arī finanses jāizmanto taupīgi.

Ekstrasense ieteica Jauno gadu sagaidīt ģimenes lokā, kopā ar tuviem cilvēkiem. Nekādā gadījumā nedrīkst aizmirst arī mūsu mazos brāļus – visiem dzīvniekiem jābūt paēdinātiem.

Ilona Kaldre atgādināja, ka tradicionāli galdā jābūt cienastam, kas patīk tieši jums. Delikateses svētku galdā būs piemērotas, taču cūkgaļu labāk nepirkt – kaut vai demonstrēt cieņu nākamā gada simbolam.

Cūka necieš familiaritāti

Bērnišķīgo vēlmi noteikti uzdāvināt Jaunajā gadā jauku suvenīru – cūciņu un tādējādi pieglaimoties Liktenim, labāk šoreiz mest pie malas. Cūka familiaritāti nepiedod. Ne dāvinātājam, ne saņēmējam. Turklāt šajā situācijā ir vēl viens zemūdens akmens.

Новогодняя иллюминация - Sputnik Latvija
Krievija nav sabrukusi. Ko nu? "Ēnu CIP" prognozes 2019. gadam

"Ja esat nolēmuši uzdāvināt "cūkas" figūriņu, jums jāpatur prātā, ka jūs izdarīsiet īstu "lāča pakalpojumu" cilvēkam, ko ar smaidu apskausiet un vēlēsiet visu to jaukāko. Neko labu no tādas dāvanas cilvēks negūs, un arī jūs skars bumerangs," – atklāja ekstrasense.

Kaldre piezīmēja, ka tie, kuri pieraduši aust intrigas un plānot ļaunprātības, zaudēs daudz vairāk, nekā cer iegūt, kāpjot pāri citiem un ignorējot godaprātu. No tādas rīcības vērts izvairīties, tāpat kā no rīcības, ko mēs dēvēt par cūcīgu. Tas attiecas uz visām dzīves jomām – runa ir gan par uzvedību pie galda, gan cilvēku attiecībām.

Ilona Kaldre novēlēja visiem labklājību jaunajā gadā. "Nav nozīmes, vai jums izdosies ievērot visas tradīcijas un ticējumus. Vienkārši rīkojieties, kā nākas, un tad jūs busies laimīgi. Lai nākamā gada simbola smaidīgais šņukurs ir labsirdīgs pret jums un jūsu tuviniekiem bez mazākās viltības," – viņa teica.

Ziņu lente
0