Swedbank klientiem tagad būs pieejami zibmaksājumi

© Sputnik / Оксана Джадан / Pāriet pie mediju bankasЗдание Swedbank в Риге
Здание Swedbank в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pakalpojums visās Baltijas valstīs pieejams jau no šodienas.

RĪGA, 12. novembris – Sputnik. Swedbank pievienojusies Eiropas zibmaksājumu sistēmai, ziņo kredītiestādes mājaslapa.

Tas nozīmē, ka papildus tūlītējiem maksājumiem savas bankas ietvaros Swedbank klienti visā Baltijā var saņemt zibmaksājumus arī no citām Eiropas bankām, kuras piedāvā šādu pakalpojumu, kā arī veikt zibmaksājumus jaunajā aplikācijā Swedbank 2019.

Swedbank biroja ēka Saules akmens  - Sputnik Latvija
Swedbank no janvāra samazinās maksājumu limitus ar kodu kartēm

Zibmaksājumus saņemt var neatkarīgi no to sūtīšanas veida. Savukārt veikt zibmaksājumu uz citu banku tagad var Swedbank jaunajā mobilajā aplikācijā Swedbank 2019, kas strādā paralēli esošajai pamata Swedbank aplikācijai un ir tās jaunās versijas izmēģinājuma vide. Jaunajā aplikācijā Swedbank 2019, izņemot zibmaksājumus, ir pieejami arī citi jauninājumi, piemēram, mobilie bezkontakta maksājumi.

Jaunā mobilā aplikācija Swedbank 2019 ir pieejama kopš šī gada 18. septembra. Nākotnē zibmaksājumus būs iespējams īstenot galvenajā aplikācijā un internetbankā.

Zibmaksājumu sistēma ir Eiropas mēroga tiešsaistes režīma maksājumu platforma, ko nodrošina EBA. Šāda sistēma sniedz iespēju pārskaitīt naudu no vienas bankas konta uz citu banku pāris sekunžu laikā bez brīvdienām un pārtraukumiem.

Ziņu lente
0