"Lētās" biļetes: neapmierināts klients iesniedz sūdzību pret kompāniju airBaltic

© Sputnik / Sergey MelkonovAviokompānija airBaltic
Aviokompānija airBaltic - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas iedzīvotājs vairākas reizes neveiksmīgi centās iegādāties airBaltic lētās biļetes – tagad lietu izskata Patērētāju tiesību aizsardzības centrs.

RĪGA, 2. oktobris — Sputnik. Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic cenu politika, kura piedāvā lētus lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem Eiropā un ārpus tās, jau ne vienu reizi vien nonākusi kritikas liesmās.

Pirms dažām dienām Twitter parādījās kārtējā sūdzība, kas saistīta ar neiespējamību iegādāties aviokompānijas lētās biļetes.

Sociālo tīklu lietotājs Vladislavs Belkovs pat pievienoja video, kurš liecina par to, kā viņš centās iegādāties aviobiļetes, taču beigās kompānijas mājaslapā sistēma rakstīja sekojošo: "Diemžēl, mēs nevaram apstiprināt iepriekš piedāvāto aviobiļetes cenu. Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām un aicinām Jums izvēlēties citu cenu no zemāk piedāvātajām."

​"Video: mēģinājums nopirkt @airBaltic  "lētas" aviobiļetes. Izskatās pēc apzinātas klienta maldināšanas cerībā, ka tā pat jau nopirks," uzrakstīja Vladislavs un atzīmēja savā tvītā Patērētāju tiesību aizsardzības centru (PTAC).

Latvijas nacionālās aviokompānijas reakcija uz šo sūdzību pagaidām neseko, savukārt Patērētāju tiesību aizsardzības centrs jau ir paziņojis, ka šī informācija nodota attiecīgajam departamentam.

Lidosta Rīga - Sputnik Latvija
Aviokompānija airBaltic sūdzas par dispečeru slikto darbu

Atgādināsim, ka līdzīgas sūdzības par airBaltic akcijas biļetēm tiek saņemtas no klientiem regulāri, tas jau pat ir kļuvis par sava veida mēmu.

Iepriekš šādas klientu sūdzības airBaltic pārstāvji skaidroja, ka intensīvu biļešu izpārdošanas kampaņu laikā rodas situācijas, kad mājaslapā www.airbaltic.com sākotnēji piedāvātās biļešu cenas nav pieejamas apmaksas veikšanas brīdī. Un kas ir pats galvenais — šo tehnisko trūkumu viņi solīja labot. Taču, izskatās, sistēma aviokompānijas mājaslapā joprojām darbojas iepriekšējā režīmā.

Atzīmēsim, ka 2018. gadā airBaltic pievienoja savam maršrutu tīklam astoņus jaunus galamērķus no Rīgas — uz Malagu, Lisabonu, Splitu, Bordo, Gdaņsku, Almati, Sočiem un Kaļiņingradu. Papildus tam airBaltic uzsākusi tiešos lidojumus jaunā maršrutā, kurš savieno Tallinu un Londonu.    

Ziņu lente
0