Ugunsgrēks Rumbulā aptvēris 5 tūkstošus kvadrātmetru. Satiksme ierobežota

© Sputnik / Sergey MelkonovПожарная машина
Пожарная машина - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ugunsgrēks paaugstinātas bīstamības noliktavā Maskavas ielā ir lokalizēts, taču satiksme atjaunota tikai daļēji, autobusi var kavēties.

RĪGA, 20. augusts— Sputnik. Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks izcēlies naktī uz 20. augustu Rumbulas rajonā, informēja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

"Informējam, ka šorīt plkst. 3.48 VUGD saņēma izsaukumu uz Maskavas ielu Rīgā, kur bija redzami dūmi. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties konstatēts, ka lielā platībā ar atklātu liesmu deg angāra tipa ēka. Šobrīd šī paaugstinātas bīstamības ugunsgrēka dzēšanas darbi turpinās," — paziņoja VUGD.

Sākotnēji satiksme Maskavas ielā pie Rumbulas bija slēgta, vadītāji tika aicināti apbraukt ugunsgrēka rajonu pa citiem ceļiem. Patlaban satiksme daļēji atjaunota.

Septiņos no rīta ugunsdzēsējiem izdevās lokalizēt liesmas, kuru kopējā platība sasniedza 5480 kvadrātmetrus. Glābēji turpina darbu notikuma vietā, lai likvidētu ugunsgrēku.

Rīgas mērs Nils Ušakovs brīdināja: lai arī satiksme Maskavas ielā daļēji atjaunota, 15., 18. un 31. maršruta autobusi var atpalikt no grafika.

Iepriekš vēstīts, ka tik liels skaits ugunsgrēku Latvijā nav novērots kopš 2006. gada.

Ziņu lente
0