Norvēģa piedzīvojumi Rīgā: piedzēries tūrists sajaucis restorānu ar viesnīcu

© Sputnik / Sergey MelkonovKafejnīca
Kafejnīca - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iedzēris tūrists sajauca slēgtu restorānu ar savu viesnīcu un nolēma iekļūt savā numurā, lai ko tas viņam neprasītu.

RĪGA, 7. augusts — Sputnik. Trešā augusta agrā rītā Pašvaldības policijas darbiniekiem nācās doties izsaukumā uz kādu no Vecrīgas restorāniem, kur nekārtības cēlis kāds iedzēris galvaspilsētas viesis.

Jāatzīmē, ka pati iestāde tobrīd bijusi jau sen slēgta, taču, kā izrādījās, Norvēģijas pilsonis ar šo faktu samierināties negrasījās. Kad policijas darbinieki ieradās notikuma vietā, tūrists viņiem paskaidroja, ka atnācis uz viesnīcu, kur viņš esot apmeties, taču viņu nezināma iemesla dēļ nelaiž iekšā.

Pie kārtība sargiem uzreiz piesteidzās restorāna apsargs, kurš paskaidroja, ka tieši šis sadusmotais ārzemnieks dauzījies aizvērtajās durvis. Un pat kad apsargs izgāja un paskaidroja viesim, kurš acīmredzami apmaldījies, ka viņš, visticamāk, sajucis adresi, tas atteicies iet prom un turpināja dauzīt durvis. Apsargs atkal izgāja ārā, bet jau ar steku rokās. Taču tas nenobiedēja piedzērušos tūristu, un viņš metās virsū apsargam ar dūrēm.

Вид на летное поле международного аэропорта Рига из зала ожидания - Sputnik Latvija
Incidents lidostā: kā policija Rīgā atvaira tūristus

Ārdošos ārzemnieku izdevies savaldīt ar nejaušo garāmgājēju palīdzību, kuri piesteidzās palīgā apsargam. Saķeršanās rezultātā tika sasisti daži ziedu podi un restorāna galds. Pat garāmgājēju mēģinājumi paskaidrot galvaspilsētas viesim skaidrā angļu valodā, ka viņa viesnīca atrodas citā adresē, nevainagojās ar panākumiem. Un tūrists kārtējo reizi centās ar spēku iekļūt slēgtajā restorānā.

Beigās ietiepīgo norvēģi aizturēja, iesēdināja policijas mašīnā un aizveda uz dežūrdaļu, kur veica alkohola satura pārbaudi. Izrādījies, ka viņa organismā bija 2,6 promiles alkohola. Tūristam tika sastādīts administratīvais protokols par sīku huligānismu un izrakstīts sods 200 eiro apmērā, tiek ziņots Rīgas Pašvaldības policijas Facebook lapā.    

Ziņu lente
0