Radā nosaukuši Rietumu galveno prasību Ukrainai

© Sputnik / Стрингер / Pāriet pie mediju bankasМарш в Киеве, архивное фото
Марш в Киеве, архивное фото - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ukrainas līderis Petro Porošenko atrodas "bezizejas situācijā", un, visticamāk, nevarēs palikt otrajā prezidenta termiņā, uzskata parlamentārietis Vadims Rabinovičs.

RĪGA, 23. aprīlis – Sputnik. Rietumu galvenā prasība Ukrainai ir varas maiņa, paziņoja Augstākās Radas deputāts Vadims Rabinovičs, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz telekanālu "112 Ukraina".

Лидер фракции Батькивщина Юлия Тимошенко на заседании Рады - Sputnik Latvija
Timošenko paziņoja, ka Porošenko ir jānocērt roka

Kā atzīmē parlamentārietis, iepriekš vizītē uz Vašingtonu devušies Arsēnija Jaceņuka partijas "Tautas fronte" atbalstītāji, un viņus tur "lieliski uzņēma", taču tikšanās nebija Petro Porošenko bloka valdošās partijas pārstāvju.

"Valdošajai sistēmai tā ir ļoti vienkārša un strupceļa situācija. Es domāju, ka visi sapratuši signālus no Rietumiem… Visa viņu rīcība, viņu signāliņi nozīmē, ka Rietumi pieprasa vienu – varas maiņu," —uzskata Rabinovičs.

Pēc viņa sacītā, Ukrainas līderis Petro Porošenko atrodas "bezizejas situācijā", un, visticamāk, nevarēs palikt otrajā prezidenta termiņā.

"Lai noturētos, papeldētu šajā sistēmā un uzvarētu, Porošenko ir jāiet uz vēlēšanām. Taču viņš to nevar izdarīt. Viņš to nevar izdarīt, jo Rietumi nedod," paziņoja Rabinovičs.

Pēc deputāta domām, gadu pirms vēlēšanām nevar atlaist parlamentu, savukārt Porošenko galvenie sabiedrotie pārvērsies viņa "galvenajos ienaidniekos".

Ziņu lente
0