Timošenko paziņoja, ka Porošenko ir jānocērt roka

© REUTERS / Gleb GaranichЛидер фракции "Батькивщина" Юлия Тимошенко на заседании Рады
Лидер фракции Батькивщина Юлия Тимошенко на заседании Рады - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš Ukrainas vadītājs solīja "izraut rokas" vainīgajiem par kukuļņemšanu valsts Aizsardzības ministrijā.

RĪGA, 14. oktobris – Sputnik. Ukrainas prezidents Petro Porošenko "izsūc naudu no valsts budžeta ar viltus dokumentu palīdzību par Ukrainas Bruņoto spēku nodrošināšanu", paziņoja Radas deputāte Jūlija Timošenko telekanāla NewsOne ēterā, vēsta RIA Novosti.

Timošenko sūdzējās, ka Porošenko uzvedās "ārkārtīgi ciniski", kad, pusdienojot ar karavīriem, lielījās ar garšīgo ēdienu viņa mājās. Turklāt, kā atzīmē deputāte, prezidents atmazgā budžeta līdzekļus lielos apmēros it kā armijas vajadzībām.

Пресс-конференция Юлии Тимошенко во Львове - Sputnik Latvija
Timošenko paziņoja, ka Porošenko gūst peļņu no konflikta Donbasā

Tāpat deputāte komentēja Porošenko paziņojumus par korupcijas apkarošanu, aicinot prezidentu "nocirst sev roku" un salīdzinot viņu ar mītisku būtni. Iepriekš Ukrainas vadītājs solīja "izraut rokas" vainīgajiem par kukuļņemšanu valsts Aizsardzības ministrijā.

"Kad es uzzināju, ka viņš nocirtīšot rokas visiem armijas korumpētajām amatpersonām, es padomāju, kā tad viņš bez rokām tālāk nodrošinās šādus līgumus. Varbūt viņš ir kā Pūķis Baisulis, kuram nocērt vienu galvu un tās vietā izaug otra. Tāpat pie mums arī ir ar nocirstajām par korupciju rokām. Prezidentam pirmkārt nāksies nocirst roku sev," — piebilda Timošenko.

Iepriekš Jūlija Timošenko paziņoja, ka 2019. gadā piedalīsies Ukrainas prezidenta vēlēšanās, lai "nostādītu valsti uz kājām".

Ziņu lente
0