Phjončhanā Latvijas pilsonim piespriests sods par hokeja nūju zādzības mēģinājumu

© Sputnik / Алексей Куденко / Pāriet pie mediju bankasSalauzta hokeja nūja
Salauzta hokeja nūja - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijā vīrietis vairākkārt nonācis policijas redzeslokā, iepriekš viņš ir sodīts par zādzību.

RĪGA, 17. janvāris — Sputnik. Latvijas pilsonim, kurš mēģinājis nozagt hokeja nūjas no Somijas sieviešu izlases ģērbtuves Olimpiādē Dienvidkorejā, piespriests naudas sods 751 eiro apmērā, žurnālistiem paziņoja Latvijas Valsts policijas priekšnieka vietnieks Artis Velšs, kurš nodrošina Latvijas olimpiešu apsardzi Phjončhanā.

Hokejs - Sputnik Latvija
Phjončhanā latvietis gribēja nozagt Somijas izlasei hokeja nūjas

Svētdien 1990. gadā dzimušais Latvijas iedzīvotājs nopirka biļeti uz hokeja maču. Stadionā viņš iekļuva ģērbtuvē, kur glabājās Somijas izlases ekipējums, un centās iznest no turienes vairākas hokeja nūjas. Latvietis jau plānoja nozust, taču viņa dīvaino uzvedību pamanīja Olimpiādē strādājošie brīvprātīgie darbinieki, kuri par viņu ziņoja policijai. Aizturēšanas brīdī vīrietis atradās alkohola reibumā un atzinās zādzībā.

"Viņam piespriests sods 751 eiro apmērā," — teica Velšs.

Dienvidkorejas policija sākusi izmeklēšanu. Vīrietis ir atbrīvots, taču līdz 26. februārim viņam ir aizliegts pamest valsti. Vīrietim nav nekāda sakara ar Latvijas olimpisko delegāciju, savukārt Dienvidkorejā viņš atrodas darba darīšanās. Latvijā viņš vairākkārt nonācis policijas redzeslokā, viņam ir sodāmība par zādzību.

 

Ziņu lente
0