Phjončhanā latvietis gribēja nozagt Somijas izlasei hokeja nūjas

© Sputnik / Алексей Куденко / Михаил Корытов / Pāriet pie mediju bankasHokejs
Hokejs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saskaņā ar vietējās policijas informāciju, vienam no līdzjutējiem kaut kādā veidā izdevies iekļūt telpā, kur glabājās Somijas komandas ekipējums.

RĪGA, 12. februāris — Sputnik. Pirmie Ziemas Olimpiādē 2018. Phjončhanā izcēlušies, diemžēl, nevis Latvijas sportisti, bet gan līdzjutējs no Latvijas. Olimpiskā hokeja turnīra mača laikā Dienvidkorejas policija aizturējusi Latvijas Republikas pilsoni, vēsta rus.tvnet.lv.

Svētdien Phjončhanā notika mačs starp Somijas un ASV sieviešu hokeja izlasēm. Saskaņā ar vietējās policijas informāciju, vienam no līdzjutējiem kaut kādā veidā izdevies iekļūt telpā, kur glabājās Somijas komandas ekipējums, no kuras viņš centies aiznest piecu hokeja nūju komplektu.

Церемония открытия XXIII зимних Олимпийских игр - Sputnik Latvija
Līdzjutējs no ASV atnāca uz Olimpiādes atklāšanas ceremoniju ar Krievijas karogu

Vīrieša dīvaino uzvedību pamanīja brīvprātīgie darbinieki, kuri uzreiz pievērsa tai policistu uzmanību. 1990. gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts un izrādījies iepriekš sodīts Latvijas pilsonis. Pastrādātajā viņš atzinās, tāpat tiek ziņots, ka aizturētais lietojis alkoholu.

Dienvidkorejas policija sākusi šīs lietas izmeklēšanu un pagaidām ir atbrīvojusi no ieslodzījuma likumu pārkāpušo latvieti. Viņam ir aizliegts pamest valsti līdz 26. februārim. Viņam nav nekādu sakaru ar Latvijas Olimpisko delegāciju.    

Ziņu lente
0