Lidl varētu ierasties Liepājā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Neoficiāla informācija liecina, ka Lidl iecerējis atvērt pat vairākus veikalus Liepājā, taču oficiālu paziņojumu vēl nav.

RĪGA, 6. janvāris — Sputnik. Iespējams, tuvākajā laikā liepājniekiem vairs nenāksies braukāt uz Lietuvu pēc pirkumiem Vācijas zemo cenu veikalu tīklā Lidl, raksta Rus.liepajniekiem.lv.

Gada nogalē noslēgtais darījums par zemesgabala iegādi Ganību ielā 182, iespējams, liecina, ka tuvākajā laikā šī tīkla lielveikals tiks atvērts arī Liepājā.

Minētais zemes gabals piederēja Rīgā reģistrētajam uzņēmumam "TKM Latvija". 2017. gada 1. decembrī starp "TKM Latvija" un SIA "MMS Property Solutions" tika parakstīts nekustamā īpašuma pirkšanas-pārdošanas līgums. "MMS Property Solutions" īpašnieks, vācu kompānija CE — Beteiligungs-GmbH ir cieši saistīta ar Lidl.

Hipermārketā Lidl. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Iveta Grigule: Lidl ienākšana - slikta zīme Latvijas lauksaimniekiem

Liepājnieki pamanījuši arī to, ka šajā teritorijā aktīvi darbojas zemes mērnieki. Neoficiāla informācija liecina, ka Lidl iecerējis atvērt pat vairākus veikalus Liepājā, taču oficiālu paziņojumu vēl nav. Taču pieredze liecina, ka Lidl, ierodoties valstī, neaprobežojas ar vienu vai dažiem veikaliem, piemēram, savas debijas laikā Lietuvā uzņēmums atvēra piecus lielveikalus Viļņā, divus — Kauņā un pa vienam Klaipēdā, Šauļos, un citās pilsētās.

Tīkls Lidl oficiāli apstiprināja ieceri ierasties Latvijas tirgū pērnā gada septembrī. Patlaban zināms, ka tīkla lielveikali tiks atvērti Rīgā un Jēkabpilī.

Ziņu lente
0