Lidl oficiāli apstiprinājis savu ienākšanu Latvijas tirgū

© PATRIK STOLLARZ / AFP Vācu lielveikalu tīkla Lidl veikala ārējais noformējums
Vācu lielveikalu tīkla Lidl veikala ārējais noformējums - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lidl pārstāve Lietuvā oficiāli apstiprināja, ka Vācijas lielveikalu tīkls plāno darboties ne tikai Latvijas, bet arī Igaunijas tirgū.

RĪGA, 2. septembris — Sputnik. Vācijas veikalu tīkls Lidl oficiāli apstiprināja savu ierašanos Latvijas un Igaunijas tirgos, ziņo televīzijas raidījums LNT Ziņas.

Par to, ka Rīgas mikrorajonā Purvciems atvērsies pirmais Lidl veikals Latvijā, kļuva zināms jau šī gada jūlijā, taču oficiāla apstiprinājuma tam, ka kompānija ienāks Latvijas tirgū, līdz šim nebija.

Hipermārketā Lidl - Sputnik Latvija
Kučinskis šaubās, vai Lidl tirgos Latvijas preces

"Igaunija un Latvija ir mazumtirdzniecības tirgi, kur Lidl koncepcija — piedāvāt augstas kvalitātes produkciju par zemām cenām — nodrošinās augstu klientu apmierinātības līmeni. Tieši šā iemesla dēļ mēs plānojam iziet šos tirgos," — pastāstīja raidījumam Lidl pārstāvniecības Lietuvā korporatīvo lietu un komunikāciju departamenta vadītāja Agne Dalija Gaižauskiene.

Viņa norādīja, ka Lidl var un grib parādīt, ka vietējā ekonomika ar tās piegādātājiem un patērētājiem, tikai iegūs no tirgus paplašināšanās. Pēc viņas teiktā, patlaban Lidl pēta iespējas, kur varētu apmesties tā veikali Igaunijā un Latvijā.

Lidl veikali ir visās ES dalībvalstīs, izņemot Latviju un Igauniju. Pirms 15 gadiem Lidl jau plānoja sākt izvērsties Latvijā, nopērkot septiņus zemes gabalus Rīgā veikalu būvniecībai, taču vēlāk tos pārdeva.

Ziņu lente
0