Latvijas Aizsardzības ministrija aicina pieteikties ideju konkursam

Latvijas armijas virsnieks
Latvijas armijas virsnieks - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Konkursa mērķis – veicināt saziņu ar sabiedrību, uzlabot iedzīvotāju informētību par Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem, noskaidrot sabiedrības attieksmi pret armiju.

RĪGA, 6. janvāris — Sputnik. Latvijas Aizsardzības ministrija izsludinājusi ideju konkursu "Kur Tu vēlies uzzināt par aizsardzības aktualitātēm?". Informācija par konkursu un tā noteikumiem publicēta Aizsardzības ministrijas vietnē.

Pasākuma mērķis — noskaidrot, kā dažādot un paplašināt saziņu ar sabiedrību, informējot to par aktuālākajām ziņām aizsardzības jomā un veidojot sabiedrības izpratni par notiekošajiem procesiem. Konkursa mērķis ir arī uzlabot iedzīvotāju informētību par Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem, turklāt Aizsardzības ministrija vēlas noskaidrot sabiedrības attieksmi pret armiju.

Latvijas karavīrs ierindā - Sputnik Latvija
Latvijas armija atkal apvainojusies uz interneta lietotājiem

Konkursā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs. Šim nolūkam atliek tikai nosūtīt uz e-pastu konkurss@mod.gov.lv  oriģinālu un pamatotu ideju par to, kur (TV, radio, prese, sociālie mediji, interneta resursi, tikšanās klātienē, u.c.) un kādā formātā Aizsardzības ministrijai un Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem izplatīt informāciju par aizsardzības nozari.

Triju labāko ideju autori dosies vienas dienas ekskursijā uz NATO galveno mītni Briselē. Pasteidzieties, idejas konkursam tiek pieņemtas līdz 17. janvārim pl. 17:00!

Ziņu lente
0