Russian Food Road Show organizatori: baumas par izstādes izgāšanos ir pārspīlētas

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pie robežas aizturēts viens izstādes dalībnieks. Pasākuma organizatori uzskata, ka līdz izstādes sākumam visi dalībnieki paspēs ierasties.

RĪGA, 21. decembris — Sputnik. Paziņojumi par Russian Food Road Show izgāšanos ir pārspīlēti, paziņoja izstādes organizatori intervijā Sputnik Latvija. Vienam no desmit dalībniekiem patiešām radušās problēmas, šķērsojot robežu, taču tās ir tehniskas grūtības, kas tiks atrisinātas tuvākajā laikā.

Iepriekš par grūtībām informēja žurnāliste Alla Berezovska savā lapā Facebook.

Muita - Sputnik Latvija
Latvija ir viena no sankcijas preču piegādātāju uz Krieviju līderiem

"Bēdigi! Solītā Kievijas preču izstāde Rīgas Centrāltirgū nav atklāta — mašīnas ar kravu apturētas pie robežas!" — viņa rakstīja.

"Nav ielaists viens dalībnieks no desmit. Neielaida uz Igaunijas robežas, tagad viņš dodas uz Latvijas robežas pusi, un, domāju, tur viss būs kārtībā," — pastāstīja organizatoru pārstāvis Dmitrijs Matvejevs. "Tā kā galvenie izstādes pasākumi ieplānoti rīt, 21. decembrī, domāju, viss būs lieliski un viss notiks."

Šo informāciju apstiprināja arī Russian Food Road Show organizatoru pārstāve Marina Meļņika: "Tie ir darba aspekti. Baumas par to, ka izstāde nenotiks, jo viena mašīna nav ielaista, ir mazliet nekorektas."

"Izstādes oficiālā publiskā plašā atklāšana notiks rīt. Mums būs tikšanās Rīgas dome, kurā piedalīsies Rīgas mērs. Un visi dalībnieki būs uz vietas," — pastāstīja Meļņika.

Russian Food Road Show ir Krievijas kompāniju — pārtikas produktu ražotāju — preču prezentācija. Izstāde notiek no 20. līdz 23. decembrim Rīgas Centrāltirgū, vienā no vecākajiem un lielākajiem Eiropā. Ieplānota preču degustācija un biznesa kontakti, kā arī produkcijas mazumtirdzniecība. Pasākumu organizē Eirāzijas Biznesa savienība Latvijā.

Vienlaikus Rīgas dienu ietvaros Maskavā notiek dažādi pasākumi: biznesa forumi, koncerti un izstādes.

Iepriekš kļuva zināms, ka Krievijas varasiestādes daļēji atcēlušas ierobežojumus zivju produkcijas importam no Latvijas un Igaunijas. 

Ziņu lente
0