Nacionālais bloks un "Saskaņa" pārvēlēs vadību – intrigas nebūs

© Sputnik / Sergey Melkonov"Saskaņa"
Saskaņa - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Nākamnedēļ politiskās partijas Nacionālā apvienība un "Saskaņa" plāno sarīkot partiju sēdes, lai izvēlētos jaunu vadību.

RĪGA, 3. decembris — Sputnik. Politiskās partijas "Saskaņa" un Nacionālā apvienība nākamnedēļ izvēlēsies savus jaunos vadītājus, vēsta Baltnews.lv.

Partijas sarīkos sēdes vienā un tajā pašā dienā — 9. decembrī, taču "Saskaņa" rīkos sēdi VEF Kultūras pilī, savukārt Nacionālā apvienība Latviešu biedrības namā.

"Saskaņas" sanāksmi bija plānots sarīkot agrāk, taču iegūstot dalību Eiropas Sociālistu partijā (ESP), sociāldemokrātu vadītājs Nils Ušakovs devās uz Lisabonu uz tās sēdi, un sanāksmes datumu nācās pārnest.

Ušakovs neplāno atstāt "Saskaņas" priekšsēdētāja amatu un balotēsies šim amatam, savukārt uz viņa vietnieka amatu pretendē Jānis Urbanovičs. Lielas pārmaiņas partijas vadībā netiek paredzētas.

Zariņš - Sputnik Latvija
Deputāti piedāvā rotāt Ministru Kabinetu ar Orvela citātu

Izņemot partijas vēlēšanas, "Saskaņas" sanāksmes dalībnieki tāpat apspriedīs aktuālos jautājumus, kuru vidū būs pašvaldību vēlēšanu rezultāti, reformas Latvijā un gaidāmās Saeimas vēlēšanas.

Nacionālās apvienības sanāksmes delegāti arī sanāks kopā, lai izvēlētos partijas vadību, apspriestu darbu rezultātus un gatavošanos parlamenta vēlēšanām. Par to paziņoja Nacionālās apvienības līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars, kurš pretendē uz partijas priekšsēdētāja amatu.

Otrs līdzpriekšsēdētājs — Gaidis Bērziņš plāno atstāt savu amatu, atstājot priekšsēdētāja vietu Dzintaram, un iekļūt partijas valdē.    

Ziņu lente
0