Politika

Bijušie Trampa palīgi pastāstīja par darbu ar Trampu

© REUTERS / Joshua RobertsDonalds Tramps
Donalds Tramps - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Trampa priekšvēlēšanu štāba bijušais menedžeris Levandovskis un bijušais toreiz vēl prezidenta kandidāta palīgs Bosijs uzrakstīja grāmatu "Lai Tramps ir Tramps" (Let Trump Be Trump) par savu darba pieredzi ar viņu un par attiecībām viņa cilvēku lokā.

RĪGA, 3. decembris — Sputnik. Bijušie Donalda Trampa palīgi Korijs Levandovskis un Deivids Bosijs pastāstīja savā grāmatā, ka katrs  ASV prezidenta komandas loceklis agri vai vēlu sāk šaubīties savas darba vietas izvēlē, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz avīzi The Washington Post.

Kā stāsta izdevums, Trampa priekšvēlēšanu štāba bijušais menedžeris Levandovskis un bijušais toreiz vēl prezidenta kandidāta palīgs Bosijs uzrakstīja grāmatu "Lai Tramps ir Tramps" (Let Trump Be Trump) par savu darba pieredzi ar viņu un par attiecībām viņa cilvēku lokā. Grāmata nonāks pārdošanā otrdien.

Президент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп в саммите АТЭС - Sputnik Latvija
Politika
Bijušais CIP direktors: Tramps baidās no Putina

"Agri vai vēlu katrs, kurš strādā Donalda Trampa labā, pamanīs tādu viņa pusi, ka sāks uzdoties ar jautājumu, kādēļ vispār ķērās pie šī darba. viņa dusmas nekad neparedz personīgu aizvainojumu, taču dažkārt uztvert viņu savādāk ir grūti," raksta autori, atzīmējot, ka abiem bijuši brīži, kad viņi "vēlējās izlēkt laukā no Trampa lidmašīnas ar izpletni", taču pēc tam pierada.

Bijušie padomnieki pastāstīja arī par atmosfēru uz šīs privātās lidmašīnas klāja: ļoti skaļi spēlē Eltona Džona mūzika, preses sekretārs gludina kostīmu tieši prezidenta kandidāta mugurā, savukārt skapji piebāzti ar čipsu un cepumu iepakojumiem, jo Tramps ēd tikai no viņa klātbūtnē atvērtiem iepakojumiem. Tāpat autori stāsta par tipiski ierasto sava šefa ēdienkarti: divi hamburgeri, divi sendviči un šokolādes piena kokteilis. Pēc viņu sacītā, Tramps vispār lielākoties ēd fastfudu, ceptu vistu, picu un diētisko kolu.

Bosijs un Levandovskis apgalvo, ka viņu bijušais darba devējs bieži kliedz uz saviem palīgiem un necieš viņu vājības, uzreiz piedāvājot aiziet.

Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Latvija
Politika
Peskovs pastāstīja, kāpēc nenotika Putina un Trampa tikšanās APEC samitā

Levandovskis stāsta par savu iemeslu versiju, kādēļ viņš pats aizgāja no štāba. Pēc viņa sacītā, tā bijusi viņa pēcteča Pola Manaforta atriebība par to, ka Levandovskis pārstāstīja Trampam Manaforta rekomendāciju neparādīties svētdienas televīzijas šovos, kura izraisīja kandidāta dusmas. Par kampaņas menedžera atlaišanu paziņoja prezidenta dēls Donalds Tramps-jaunākais.

Autors stāsta arī par saviem uzskatiem par iemesliem, kādēļ sekoja arī paša Manaforta atlaišana. Levandovskis saista šo lēmumu ar Stīvena Benona atnākšanu komandā. Pēdējais uzzināja par medijos publicēšanai gatavoto rakstu par lobista Manaforta darbu Ukrainas politiķu labā un saprata, ka viņa rokās nokļuvis "stāsts avīžu pirmajai lapai, kurš radīs uzsprāgušās bumbas efektu".    

Ziņu lente
0