Politika

Bijušais CIP direktors: Tramps baidās no Putina

© Sputnik / Михаил Климентьев / Pāriet pie mediju bankasПрезидент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп в саммите АТЭС
Президент РФ Владимир Путин и президент США Дональд Трамп в саммите АТЭС - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Divi bijušie ASV izlūkdienestu pārvalžu vadītāji CNN ēterā pārmeta amerikāņu prezidentam Donaldam Trampam par neticību "Krievijas iejaukšanās" ASV vēlēšanās.

RĪGA, 13. novembris – Sputnik. Bijušais CIP direktors Džons Brenans  intervijā telekanālam CNN izteica pieņēmumu, ka ASV prezidents Donalds Tramps varētu baidīties no Krievijas prezidenta Vladimira Putina.

Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Latvija
Politika
Peskovs pastāstīja, kāpēc nenotika Putina un Trampa tikšanās APEC samitā

Iepriekš Tramps pēc tikšanās ar Putinu APEC samitā  paudis, ka apgalvojumi par "Krievijas iejaukšanos" aizvainoja Putinu, un tas nav labi priekš ASV. Pēc amerikāņu līdera sacītā, situācija ar "Krievijas iejaukšanos" – tā ir mākslīga barjera abu valstu attiecībām.

"Putins ļoti gudri spēlēja uz Trampa vēlēšanās būt glaimotam… Vēl es domāju, ka Tramps kāda iemesla dēļ vai nu ir iebiedēts, vai baidās no tā, ko Putins varētu izdarīt, vai baidās, kas varētu atklāties izmeklēšanas rezultātā (sakarā ar "iejaukšanās vēlēšanās" lietu – red.)," pateica Brenans, atbildot uz žurnālista lūgumu komentēt Trampa izteicienu.

Bijušais ASV Nacionālā izlūkdienesta vadītājs Džeims Klepers, kurš arī piedalījās raidījumā, paziņoja, ka Trampa "Krievijas iejaukšanās vēlēšanās" draudu mazināšana apdraud ASV nacionālo drošību un ļauj tādām valstīm kā Krievija un Ķīna "apspēlēt" prezidentu.

Ziņu lente
0