Liepājā vīrietis pazaudēja roku Otrā pasaules kara laika kaujas lādiņa dēļ

© Foto : freeimages.comLiepājā vīrietis pazaudēja roku Otrā pasaules kara laika kaujas lādiņa dēļ
Liepājā vīrietis pazaudēja roku Otrā pasaules kara laika kaujas lādiņa dēļ - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Garāžas kratīšanas laikā, kur notika sprādziens, Latvijas Nacionālo bruņoto spēku sapieri atklāja veselu granātu un lādiņu arsenālu, tāpat tika atrasti ieroči, patronas un sprāgstvielas.

RĪGA, 25. novembris — Sputnik. Latvijā vīrietis pazaudēja plaukstu, kā tiek uzskatīts, Otrā pasaules kara laiku lādiņa sprādziena rezultātā, kuru viņš glabāja savā garāžā, vēsta liepajniekiem.lv.

23. novembra vakarā Liepājas policijas iecirkņa darbinieki saņēma informāciju no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par to, ka no Laboratorijas ielas uz slimnīcu nogādāts 1988. gadā dzimis vīrietis, kuram nezināmos apstākļos sprādziena rezultātā tika norauta plauksta.

Ēģipte - Sputnik Latvija
Ēģiptē notika terora akts mošejā

Ārkārtēji smagā stāvoklī cietušo nogādāja slimnīcā. Policija ieradās notikuma vietā un pārbaudes laikā atrada garāžā kara laika lādiņus un granātas.

Garāžas kratīšanas laikā, kur notika sprādziens, Latvijas Nacionālo bruņoto spēku sapieri atklāja veselu Otrā pasaules kara laiku granātu un lādiņu arsenālu Tāpat tika atrasti ieroči, patronas un sprāgstvielas. Sakarā ar notikušo uzsākta kriminālprocess.

Latvijā policija regulāri atrod Otrā pasaules kara laiku ieroču un kaujas lādiņu pagrīdes arsenālus. Tā, pērnā gada jūlijā Rīgas Pļavnieku mikrorajonā tika likvidēti kaujas lādiņi, tā dēļ nācās evakuēt veselu kvartālu.

Pagājušajā mēnesī Liepājā atrada padomju laiku mīnu.    

Ziņu lente
0