No Rīgas lidojušo KHL tiesnesi atrod ar pārsistu galvu Maskavas lidostā

© Sputnik / Алексей Куденко / Pāriet pie mediju bankasХоккей. КХЛ. Матч ЦСКА - "Авангард"
Хоккей. КХЛ. Матч ЦСКА - Авангард - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
KHL arbitrs Pāvels Komarovs tika atrasts ar galvas kausa traumu autobusā uz lidlauka Maskavas lidostā Šeremetjevo.

RĪGA, 30. oktobris – Sputnik. Slavens Krievijas hokeja arbitrs Pāvels Komarovs tika atrasts ar pārsistu galvu Maskavas lidostā "Šeremetjevo", kur tiesnesis ieradās no Rīgas. Komarovs atrodas slimnīcā, viņa dzīvībai nekas nedraud, vēsta "R-Sport".

Rīgas Dinamo komandas spēlētājs Eriksons - Sputnik Latvija
Viedoklis
Šāds hokejs mums nav vajadzīgs: Rīgas Dinamo ir Latvijai kaitīgs Krievijas projekts

Komarovs ceturtdien, 26. oktobrī, strādāja kā galvenais arbitrs mačā starp Rīgas "Dinamo" un Omskas "Avangard". Nākamajā dienā Komarovs kopā ar kolēģi Sergeju Beļajevu izlidoja no Rīgas uz mājām – uz Ņižņijnovgorodu – tranzītā caur Maskavu. Maskavā Beļajevs aizbrauca uz pilsētu, savukārt Komarovs palika lidostā, kur viņu arī atrada bezsamaņā autobusa vadītājs. Smagā stāvoklī tiesnesis tika nogādāts slimnīcā.

Arbitra sievai lidostā paziņoja, ka viņas vīrs pats nokrita un pārsita sev galvu, taču pilnas pārliecības par šo versiju nav. Ārsti paziņoja, ka arbitram ir atvērta ar trulu priekšmetu radīta galvaskausa trauma.

Galvenais līgas arbitrs Aleksejs Aņisimovs paziņoja, ka Komarova dzīvību nekas neapdraud.

"Tiesnesis Pāvels Komarovs šobrīd atrodas slimnīcā, informācijas par to, kas tieši notika, mums nav. Varu apstiprināt, ka tā ir trauma, kura nav gūta spēles laikā. Varu teikt, ka tuvāko mēnesi KHL mačos Komarovs nestrādās. Saskaņā ar manā rīcībā esošo informāciju, viņa dzīvībai šobrīd nekas nedraud," — pateica Aņisimovs.

Policija uzsākusi notikušā izmeklēšanu.

Ziņu lente
0